top of page

fre 01 maj

|

Idöborg

Ashtanga yoga - en inre & yttre intention

Fyll på med ljus, bastubad, god sömn och fantastisk, vegetarisk mat omgiven av naturen, havet och horisonten. En yogaretreat med spännande workshops, föreläsningar och mysore practice.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Ashtanga yoga - en inre & yttre intention
Ashtanga yoga - en inre & yttre intention

Tid och plats

01 maj 2020 11:00 – 03 maj 2020 11:00

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Vi är alla unika. Den fysiska yogan kan lära oss använda och hitta en balanserad aktivering som gör oss stabilare och centrerade. Vi går igenom både teoretiskt och fysiskt om kompression/ rörelseförmåga. Vi utgår från ryggraden och bäckenets positionering i bakåt och framåt böjningar samt vridningar. 

Med hjälp av yogans filosofi kommer vi belysa de större frågeställningarna om hur vi kan upptäcka och förhålla oss till världen, varandra och oss själva. 

Undervisningen är baserad på erfarenhet, praktik, studier, tradition och kärlek. Kursen kommer uppmärksamma både de fysiska och inre aspekterna av yoga med främst anatomi och filosofi. Denna kurshelg passar dig med några års erfarenhet av ashtanga yoga. 

Lärare Lisa Lalér och Hilda Norberg har tillsammans  mer än 40 års erfarenhet av yoga. 

 

Lisa har yogat regelbundet i 20 år, undervisat i 16 år och är auktoriserad av KPJAYI. Lisa driver tillsammans med sin syster Lotta Yogashala Stockholm sedan 2009. Hon har regelbundet sedan 2004 studerat  på KPJAYI och fördjupat sina kunskaper i yoga, yogafilosofi och grundläggande sanskrit för Lakshmisha Bath och Dr MA Jayashree. Tolkat och översatt flera viktiga yoga böcker till svenska. Lisas har under många års tid handlett och utbildat assistenter till yoga lärare. 

Hilda har yogat regelbundet i 21 år, undervisat i 16 år och är auktoriserad av KPJAYI. Hon har undervisat Yogashalastockholm, Yogayama, Atmayoti och Sturebadet. Hilda driver sedan 2011 yogaochinrebalans studio. Hilda har framför allt fördjupat sig i anatomi och kroppskännedom där individen står i fokus. Att genom den fysiska yogan upptäcka och hitta vägar för det individuella snarare än den perfekta yogarörelsen.

Enkelrum: 5 900 kr

Del i dubbelrum: 4 900 kr

Kontakt: info@yogaochinrebalans.se

Dela detta evenemang

bottom of page