top of page

tors 19 okt.

|

Idöborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Ayäm retreat - en resa genom elementen

Följ med oss på en inre resa genom elementen där vi kommer att röra på kroppen, andas, känna, connecta, upptäcka och avslöja vår egen sanning omgivna av lugnet och skönheten på en privat ö i Stockholms skärgård.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Ayäm retreat - en resa genom elementen
Ayäm retreat - en resa genom elementen

Tid och plats

19 okt. 2023 11:00 – 22 okt. 2023 15:00

Idöborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Följ med oss på en inre resa genom elementen där vi kommer att röra på kroppen, andas, känna, connecta, upptäcka och avslöja vår egen sanning omgivna av lugnet och skönheten på en privat ö i Stockholms skärgård.

Rensa på blockeringar och släpp taget om det som inte längre tjänar oss för att så nya frön inför våren och sommaren.

4 dagar och 3 nätter omgivna av vatten.

Varje dag kommer vara dedikerat till ett element med väl utvalda praktiker för att guida dig djupare in i varje elements visdom. Vi kommer erbjuda yoga i olika former, KAP, workshops, grupp coaching, cirklar och mycket mer.

Vi kommer äta läkande och närande mat, basta och kallbada, starta dagarna i tystnad och skriva dagbok.

En dag på höst retreatet:

Vi vaknar med tuppen för att i tystnad starta dagen med ”tea & pages” innan vi tassar över till dojon för vår morgonpraktik. Vi mjukar upp kroppen och finstämmer vårt andetag innan vi runt nio avnjuter en god frukost tillsammans och delar här våra första ord för dagen.

När maten har landat som bomull i magen är det tid för dagens starkaste flow, vi höjer värmen och låter våra andetag guida oss på mattan. Lunchen äter vi mitt på dagen, allt inspirerat av dagens element.

På eftermiddagen har vi en workshop där vi djupdyker i elementet och får prova på hjälpsamma verktyg för att balansera dagens element i kroppen.

Innan middagen har vi en mjuk praktik på mattan för att lugna vårt nervsystem och åter igen landa i kroppen följt av bastu och ett dopp i havet. Till kvällen äter vi en gemensam middag med alla våra sinnen innan vi gör oss redo för natten och återgår till tystnad.

Kort om elementen:

Jord – rötter, grundande, trygghet.

Vatten – vågor, flöde, kreativitet

Eld – flammor, transformation, intuition.

Luft – vind, connection, öppenhet.

Vi som guidar är:

Julia Bergh är grundaren av healing studion ayäm studio i centrala Stockholm. Där hon jobbar som yogalärare, kap facilitator och intuitiv coach. Hon älskar att utforska den mänskliga upplevelsen och allt den har att erbjuda. Både det fysiska, mentala och spirituella. Julia brinner för att guida andra och att skapa en trygg miljö för sina deltagare att våga möta alla sidor av sitt inre.

Sofia Irene Schörling är yogalärare på healing studion ayäm studio i Stockholm och erbjuder där en stor variation av klasser. Allt från starkare flöden till Yin yoga och yoga nidra. Ut över det jobbar hon som intuitiv coach och inom media. Sofia har en lekfullhet och nyfikenhet på livet som genomsyrar allt hon tar sig an. Sofia brinner för att guida andra tillbaka till sig själva via kroppen, känslorna och hjärtat.

Varmt välkomna för att avnjuta hösten med oss!

Pris enkelrum: 6 900 kr

Länk till bokning: https://ayamstudio.zoezi.se/homepage/3/kurs/21?kurs=autumn-retreat---single-room

Pris del i dubbelrum: 6 000 kr

Länk till bokning: https://ayamstudio.zoezi.se/homepage/3/kurs/21?kurs=autumn-retreat---shared-room

För frågor maila: info@ayamstudio.com

Dela detta evenemang

bottom of page