top of page

fre 18 okt.

|

Idöborg

Ditt nästa steg

Vi har skapat en helg för dig som både vill ha retreatens välgörande utandning och inspirationens friska inandning för riktning framåt. Så att du kan låta svaren komma på var du vill vara i framtiden och vad ditt nästa steg är.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Ditt nästa steg
Ditt nästa steg

Tid och plats

18 okt. 2019 14:00 – 20 okt. 2019 15:00

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Vad längtar du efter? Kliv in i stillhet, öppna upp för inspiration och sätt en intention.

Det här är en helg då vi ökar närvaron, lyfter blicken och fyller själen. Vi tar oss tid att blicka mot molnen, komma ned i andning och minnas att livet levs utanför fyrkanter. Vi går djupare i oss själva, ställer stora frågor och låter svaren komma. Sen ritar vi upp en karta för var vi vill vara i framtiden.

Axplock - S.Sivertsdotter 

Vi kommer leda dig genom yoga, meditation och medveten närvaro för att förstärka kontakten till dig själv. Vi kommer ge inspiration och övningar som hjälper dig att rikta uppmärksamheten inåt och framåt för att få syn på och definiera vilken utveckling du önskar se i ditt liv på lång och på kort sikt. 

När det är dags att resa hem på söndagen kommer du ha en klar insikt i vilken riktning du vill ta. Du kommer ha med dig en formulerad intention och ett tydligt nästa steg för att börja gå på den väg som är din. Vare sig du landar in i att du vill lära dig odla, uppfylla din barndomsdröm, skapa mer tid för dig själv eller rent av förändra ditt liv i grunden spelar ingen roll. Poängen är att du går mot att bli ännu mer dig själv, den du sant är, och skapa ditt liv inifrån och ut i medveten kontakt med dig själv.

Till din hjälp har du, förutom själva programmet, en fantastisk miljö; ytterskärgården i höstskrud, en yogadojo i glas och trä och en vedeldad bastu vid havet, god ekologisk mat lagad från grunden samt utrymme för egen tid. 

Det kommer under helgen dessutom finnas utrymme för individuell transformativ coaching av Klara till reducerad kostnad eller massage hos massageterapeut för den som önskar. 

Vi kommer även bjuda in till en kostnadsfri och frivillig uppföljningsträff i centrala Stockholm vid ett senare tillfälle för att åter anknyta till helgen, din intention och ditt nästa steg. 

Varmt välkommen!

Klara Török Møller hjälper människor att skapa sina liv inifrån och ut istället för utifrån och in. Klara är idag verksam ICF diplomerad transformativ coach, konsult, facilitator och utbildare. Hon har gedigen kunskap om och erfarenhet av att arbeta med människor i utveckling genom ett förflutet inom områden som chef- och ledarskap, förändringsarbete, motivation och personlig utveckling. www.klarinsikt.se

Anette Stjernström drivs av en holistisk syn där motion, mat och vårt mentala flätas samman. Hon tycker om att inspirera och belysa de möjligheter som vi alla besitter. Anette är utbildad instruktör inom Virya Yoga och Yin yoga, diplomerad mental tränare via HumaNova samt har även ett långt förflutet inom bank/finans och försäljning. Här hittar du mer info om Virya Yoga: http://nordiskyoga.se/ viryayoga/om-viryayoga/

Tider, transport, bokning och pris 

Fre 18 okt avgår båt från Stavsnäs kl 14, anländer till Idöborg ca 30 min senare. 

Hemfärd med båt från Idöborg sker sön 20 okt kl 15.00 och anländer till Stavsnäs ca kl 15.30. Anslutning till/från Stavsnäs sker med egen bil eller med buss. 

Pris för eget rum: 4 450kr 

Pris i dubbelrum: 3 950kr 

I priset ingår helgens alla gemensamma schemalagda aktiviteter och samtliga måltider. Tillkommer gör båttransfer pris 240kr T/R samt kostnad för coachsamtal och massage för dem som bokar det.

Mer info om coachsamtal/massage mailas ut när vi fått din anmälan. Bokning sker genom mail till anette.stj@gmail.com. Vid bokning före 31 juli får du en gratis massagebehandling á 45min.

Dela detta evenemang

bottom of page