top of page

fre 22 maj

|

Idöborg

En helg för att stärka din inre visdom

Enligt yogatraditionen består människan inte bara av den fysiska kroppen utan även av ett energisystem. Sju av dessa är placerade i en linje mellan ryggslutet och hjässan.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
En helg för att stärka din inre visdom
En helg för att stärka din inre visdom

Tid och plats

22 maj 2020 15:00 – 24 maj 2020 13:00

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Varje chakra relaterar till olika kroppsdelar, körtlar och nervcentrum i den fysiska kroppen. Det relaterar också till mentala och känslomässiga egenskaper samt till vår grad av medvetenhet.

Genom yogan kommer vi balansera samtliga chakran men fokusera extra på det Sjätte chakrat – Ajna chakra beläget mellan ögonbrynen. Detta chakra är kopplat till vår intuition, inre visdom och varseblivning. Vi kommer att göra övningar som stärker detta chakra. Pannan, ögonen och hjärnan hör till detta chakra. Den körtel i kroppen som man säger relaterar till detta chakra är hypofysen. Ett överlastat sjätte chakra kan märkas av att man har svårt att koncentrera sig, lätt får huvudvärk eller ont i ögonen. I balans har vi en klar syn på omvärlden och förmåga till abstrakt tänkande. Fattar beslut som är bäst för alla parter. Vi är smarta, intelligenta och har lätt för att lära nya saker samt ser positivt på livet. 

Malou och Mia har jobbat tillsammans i 7 års tid och driver MM Yogastudio i Sundbyberg, Båda har lång erfarenhet av att instruera olika former av yoga till såväl vana som nya yogis. Deras signum är att alla kan vara med och gör gärna individuella justeringar och rekommendationer (även pt-yoga och terapeutisk yoga). 

Resan passar både dig som är erfaren yogi och dig som just börjat yoga. 

Varmt välkommen!

Pris dubbelrum: 5 300 kr

Pris enkelrum 5 800 kr 

Kontakt: info@mmyogastudio.com

Dela detta evenemang

bottom of page