top of page

fre 20 nov.

|

Idöborg

Fri, Lugn & Trygg med ManaYoga®

20-22 november välkomnas du till ett djupgående, transformerande och avkopplande yogaretreat på vackra ön Idöborg i Stockholms ytterskärgård. Under hela 3 dagar stärker vi oss själva från grunden med ManaYoga®

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Fri, Lugn & Trygg med ManaYoga®
Fri, Lugn & Trygg med ManaYoga®

Tid och plats

20 nov. 2020 09:30 – 22 nov. 2020 16:30

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Temat denna gång är “Fri, lugn och trygg” och vi gör  funktionsmedicinska yogapass bestående av andningsträning, avslappning,  mjuka rörelser och meditation som alla kan delta på. Yogapassen och  meditationerna som vi gör denna gång är noga utvalda för att frigöra oss  från gamla mönster, tankar och idèer som kan ha anammats tidigt i livet  och inte alltid i vuxen ålder längre fyller ett hälsosamt syfte. Yogan  är enkel, mjuk, skön och djupt transformerande.  Vi utövar och lär oss  många yogiska verktyg som forskningen visar ger tydliga och mätbara  effekter på stressnivå, blodtryck, hormonbalans mm.

Vi lyssnar till en föreläsning med spännande Malin Storm, grundare till MarlingYoga på Youtube (med över 70 000 följare) om eskapism och flyktbeteenden i  livet. Malin inspirerar oss till hur vi kan leva obedövat i frihet och  balans och på ett sunt sätt kan hantera de ibland jobbiga känslor som  uppstår när livet inte alltid blir som vi tänkt oss. Malin delar sina  egna erfarenheter av ett tillfrisknande från alkohol och drogmissbruk  med hjälp av 12-stegsmetoden och långvarigt dagligt praktiserande av  yoga och meditation för frihet, lugn och trygghet.

Under dessa tre dagar finns gott om tillfälle för  egen tid, vila, promenader och återhämtning. Under retreatet kan du bada  i  havet efter att ha värmt dig i den nybyggda stora bastun med  magnifik utsikt. Under dessa dagar kommer vi även att ha fullständig  tystnad under ett antal timmar för att fördjupa närvaron i oss själva.  Vi serveras högklassig hemlagad vegetarisk mat (fri från mjölk, gluten  och socker). Det finns även möjlighet att boka sköna massagebehandlingar  på plats.

YogaManas yogaretreats på Idöborg har fått extremt höga betyg i utvärderingar, varit omskrivna i media & ges nu för 20:e gången i rad.

Madeleine Wilhelmsson utbildad civilingenjör, lärare  och terapeut i medicinsk yoga med fördjupning inom stresshantering  leder detta retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i yoga, visar ofta  yogaövningar i flera av våra största dagstidningar och föreläser ofta  om yoga och meditation samt stresshantering inom vård, skola & på  företag. Hon har egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash  och sköldkörtelbesvär med hjälp av yoga och är grundare till 2  yogastudios (www.yogamana.se) på Östermalm i Stockholm liksom  självläkningskonceptet ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga.

Varmt välkommen till dagar som bygger kraft inför hösten!

Enkelrum: 6 950 kr

Del i dubbelrum: 5 950 kr

Mer info & bokning: www.yogamana.se

Kontakt: info@yogamana.se

Dela detta evenemang

bottom of page