top of page

fre 11 dec.

|

Idöborg

Hav, Gong & ManaYoga® i Lucia

Under tre dagar stärker vi oss själva från grunden med ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga, inspirationsföreläsning, nyttig hemlagad mat och du tillåts slappna av på djupet och landa i ett lugnande skärgårdslandskap unikt i sitt slag.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Hav, Gong & ManaYoga® i Lucia
Hav, Gong & ManaYoga® i Lucia

Tid och plats

11 dec. 2020 09:30 – 13 dec. 2020 16:30

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Temat denna gång är “Hav, Gong & ManaYoga i Lucia” och vi gör funktionsmedicinska yogapass bestående av andningsträning,  avslappning, mjuka rörelser och meditation som alla kan delta på.  Yogapassen och meditationerna stärker oss i vintern och transformerar  eventuella spänningar till en energi som skapar flöde, lugn och  kreativitet som stannar långt efter detta retreat. Yogan är enkel, mjuk  och skön. Vi utövar och lär oss många yogiska verktyg som forskningen  visar ger tydliga och mätbara effekter på stressnivå, blodtryck,  hormonbalans, smärta mm.

Vi lyssnar till en föreläsning med gongmästare  Mattias Sundman om ljudterapi och gongens välgörande effekter. Under  helgen tillåts du även att delta på två stycken gongavslappningar där du  vilar på yogamattor och låter ljudvågor skölja genom kroppen för att  grunda, balansera och släppa spänningar. Mattias berättar även om sin  resa från att ha arbetet inom IT till att på heltid övergå till att ge  människor ett ökat lugn med hjälp av gonginstrumentet.

Under dessa tre dagar finns gott om tillfälle för  egen tid, vila, promenader och återhämtning. Under retreatet kan du bada  i  havet efter att ha värmt dig i den nybyggda stora bastun med  magnifik utsikt. Under dessa dagar kommer vi även att ha fullständig  tystnad under ett antal timmar för att fördjupa närvaron i oss själva.  Vi serveras högklassig hemlagad vegetarisk mat (fri från mjölk, gluten  och socker). Det finns även möjlighet att boka sköna massagebehandlingar  på plats.

YogaManas yogaretreats på Idöborg har fått extremt höga betyg i utvärderingar, varit omskrivna i media & ges nu för 22:e gången i rad.

Madeleine Wilhelmsson utbildad civilingenjör, lärare  och terapeut i medicinsk yoga med fördjupning inom stresshantering  leder detta retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i yoga, visar ofta  yogaövningar i flera av våra största dagstidningar och föreläser ofta  om yoga och meditation samt stresshantering inom vård, skola & på  företag. Hon har egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash  och sköldkörtelbesvär med hjälp av yoga och är grundare till 2  yogastudios (yogamana.se) på Östermalm i Stockholm liksom  självläkningskonceptet ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga.

Varmt välkommen till dagar som bygger kraft inför hösten!

Enkelrum: 6 950 kr

Del i dubbelrum: 5 950 kr

Mer info & bokning: www.yogamana.se

Kontakt: info@yogamana.se

Dela detta evenemang

bottom of page