top of page

fre 04 okt.

|

Idöborg

Höstretreat med Jenni & Unn

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Höstretreat med Jenni & Unn
Höstretreat med Jenni & Unn

Tid och plats

04 okt. 2019 16:00 – 06 okt. 2019 15:00

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Välkommen med på en avkopplande, återhämtande och uppfriskande hösthelg med yoga för alla, enkla mindfulness- och meditationspass, andningspraktik, guidade reflektionsövningar och stunder av total tysthet, men också samtal, skratt och förmodligen en och annan tår. Kanske fuktas ögonen av ren, skär lycka när man upplever fullkomlig närvaro och varande i stunden, eller för att livstyngder, problem, oro och bekymmer tycks lätta när man släpper taget om dem till förmån för att få vara precis som man är, vila och bara ta hand om sina egna behov för en stund, vilket ofta sker under en retreathelg då man kan komma inpå djupet av sig själv, sina känslor och tankar.

Den sagolikt vackra och magiska naturen i södra skärgården kan beskrivas som ett eget läkande och helande paradis som inspirerar en till att återanknyta till sin kropp, sinne och själ. Den vedeldade bastun vid havet värms upp om kvällarna för den som vill bada. Vår yogakock Anna tillagar lyxig, vegetarisk hälsomat som inspirerar och förtrollar. Våra professionella, och högt uppskattade kroppsterapeuter Unn och Jessika erbjuder gudomliga kroppsbehandlingar: ayurvedisk yogamassage, lymfdränage, koppning eller klassisk massage. Yogaläraren och psyokosyntescoachen Jenni leder samtliga yoga/meditation/reflektionspass med en livsbejakande, personlig och pedagogisk varm hand. Varje retreatdeltagare deltar så mycket som en vill och har lust med. Halva retreattiden övar vi även på konsten att vara i tystnad (dagligen kl 22-10). Morgonyogapassen är generellt mer energiska och fysiskt, dynamiska (hatha flow), medan eftermiddagspassen är stillsammare och mer lugnande (yin yoga & mindfulness).

Våra yogaretreat på Idöborg har vuxit sig mycket populära, och vi har begränsad antal deltagare, så tidig bokning rekommenderas för att säkra sig en plats.

För transport rekommenderas Waxholmsbolagets färja från Stavsnäs vinterhamn (Värmdö) ca 15-tiden på fredag em, och returresa till samma hamn på söndag em ca 17-tiden. Det finns enstaka andra turer för den som behöver anpassa transfertiderna för antingen ut/returresan.

Pris & info

Del i dubbelrum: 4 950 kr

Enkelrum: 5 500 kr

Massage: 550 kr

Färja T&R: 158 kr

I priset ingår fullpension med vegetarisk hälsomat, hela yoga/meditation/reflektionsprogrammet, bastu, sänglinnen/lakan och fri lån av kajak.

Välkommen med att uppleva höstens magi och för en sinnrik upplevelse för kropp och själ.

För anmälan och fler funderingar, maila oss gärna till: hostretreat@hotmail.com

Dela detta evenemang

bottom of page