top of page

fre 13 okt.

|

Idöborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Iyengaryoga med Svetlana Lundqvist

För sjätte året i rad håller Svetlana Lundqvist Iyengaryoga helg på Idöborg.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Iyengaryoga med Svetlana Lundqvist
Iyengaryoga med Svetlana Lundqvist

Tid och plats

13 okt. 2023 15:00 – 15 okt. 2023 15:00

Idöborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Förutom fem yoga klasser kommer det att finnas gott om tid för att avnjuta promenader på egen hand samt den vedeldade bastun. Vegetarisk mat tillagad av närproducerade ekologiska råvaror kommer serveras under hela helgen. 

“Detta yogaretreat är underbart. Jag hade inte provat Iyengaryoga förut men det gick snabbt att hänga med. Svetlana guidar alla, erfarna såväl som oerfarna yogis på ett bra sätt. Platsen är också fantastisk, inte minst bastun och den lilla stranden. Underbart såväl sommar som höst och vår. Rekommenderas varmt!"

Allas massage var fantastisk. Jag har en del bekymmer i rygg och axlar sedan flera år men hon lyckades på en timma få ordning på hela mig, kände mig pånyttfödd efter denna massage!”

“Yogaretreat med Svetlana är en trevlig upplevelse för kropp och själ. Varje dag av min vistelse på Idöborg ön var full av många underbara händelser. Förutom de tre dagliga yogaklasserna, där Svetlana märkte alla små saker och uppmärksammade varje deltagare, åt vi lätt vegetarisk mat, simmade i havet efter att ha besökt bastun, åkte kajakpaddling - varje dag var oförglömlig för mig! Men det bästa är att vara i likasinnade människors miljö, för människor lämnar det viktigaste intrycket. Detta är min tredje yogatur med Svetlana och varje gång ser jag fram emot nästa!”

“Jag älskade varje minut av yogahelgen och all energi jag hade när jag lämnade ön. Det var en genuint magisk upplevelse av yogaretreat med Svetlana Lundqvist och resterande i gruppen på Idöborg. -Mycket lyengar yoga som gör gott för både kropp och själ. För mig var det intressant och utmanande att lära känna min kropp genom olika positioner (Asanas). -Utsökt full pension med uteslutande vegetarisk mat som förhöjde känslan av tillfredsställelse under och efter resan. -Det var en underbar avslappnad miljö på ön med tillgång till bastu med vacker havsutsikt, nybyggd restaurang och andra aktiviteter som exempelvis massage för att fullt ut anknyta till naturen och dig själv. Tack så mycket för att du organiserade resan som totalt laddade om mina batterier i mitt sinne, min kropp och själ!”

Dubbelrum: 4 875 kr/person, enkel rum: 5 475 kr. Anmäl ditt intresse på info@yogena.se senast 10 september 2022.

Pris & info

Enkelrum: 5 475 kr

Del i dubbelrum: 4 875 kr

Mer info: https://yogena.se/idoborg

Bokning: info@yogena.se

Varmt välkommen!

Dela detta evenemang

bottom of page