top of page

lör 17 juni

|

Idöborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Lördagsjazz - Dani Massaad

Dani Massaad välkomnar er till Idöborg och mysiga Strandbaren för en solokonsert i sommarkvällen med inslag av allt från Queen till Led Zeppelin och Stevie Wonder.

Lördagsjazz - Dani Massaad
Lördagsjazz - Dani Massaad

Tid och plats

17 juni 2023 18:00 – 21:00

Idöborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Dani Massaad har en rik musikalisk bakgrund och har utmärkt sig som sångare, pianist och låtskrivare inom flera olika genrer. Hans musik sträcker sig från barock-pop till rock n roll, jazz och soul, och kännetecknas av stora arrangemang, mycket stämmor, silkeslen falsettsång och kraftfulla vrål. På scen är han karismatisk och livlig; underhållningsfaktorn är enorm.

Med influenser från ikoniska artister som The Beach Boys, Queen, James Brown, David Bowie, Led Zeppelin och Stevie Wonder, samt musikaler som Jesus Christ Superstar och Hair, är hans musik djupt rotad i 60- och 70-talets glansdagar fast med en modern twist. För närvarande är han mitt uppe i inspelning av sin debutplatta "Ballroom Wasteland", som kommer att vara ett konceptalbum där han utforskar ämnen som psykisk och fysisk flykt, adhd, mellanförskap, kärlek, miljöombyte, familj och arv, allt ur hans alter ego Damien Hellwigs perspektiv.

Dani har även samarbetat och varit verksam med artister och projekt såsom Kvasar, Xenia Kriisin, Bohuslän Big Band, Hindarfjäll och Dani Massaad Kvintett.

Dela detta evenemang

bottom of page