top of page

fre 24 apr.

|

Idöborg

ManaYoga, Gong & Hav

För 16:e gången håller yogaterapeut Madeleine Wilhelmsson ett djupgående yogaretreat på Idöborg. Temat är denna gång ”ManaYoga & Gong & Hav”. Gästföreläsare är gongmästare Mattias Sundman. Välkommen till dagar som förändrar på djupet med bastu, massage, yoga och god mat.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
ManaYoga, Gong & Hav
ManaYoga, Gong & Hav

Tid och plats

24 apr. 2020 09:00 – 26 apr. 2020 16:30

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Följ med på en stärkande, rogivande och inspirerande  upplevelse i en fantastisk miljö! Under tre hela dagar befinner vi oss  på den vackra skärgårdsön Idöborg i Stockholms ytterskärgård. Här ägnar  vi oss åt att djupgående stärka kropp och själ med ManaYoga® –  Funktionell Medicinsk Yoga, meditation, inspirationsföreläsning, god  mat, vila och varande.

Temat är “Transformation med ManaYoga®, Gong & Hav”  och vi gör lugna yogapass bestående av andningsträning, avslappning,  mjuka rörelser och meditation. Yogan vi gör dessa dagar är noga utvald  för att på ett djupare plan förlösa djupt liggande blockeringar i ditt  energisystem. Vi utövar och lära oss även yogiska verktyg och  meditationer som forskningen visar ger tydliga och mätbara effekter på  cellnivå.

Under retreatet kommer vi också att lyssna till  föredrag med gongmästare Mattias Sundman om ljudets läkande kraft.  Mattias är ingenjören som till slut valde att ägna sig helhjärtat åt att  sprida, lugn och välmående till människor genom att spela  och  informera om gongen och dess välgörande effekter på cellnivå. Du kommer  även att få uppleva djupavslappning till gongen under lördag kväll. Alla  kan delta och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga.

Under dessa tre dagar finns gott om tillfälle för  egen tid, vila, promenader och återhämtning. Vi kommer även att ha  fullständig tystnad under ett antal timmar. För dig som vill rena din  kropp ytterligare finns möjlighet att bada i havet och gå in i den  mysiga vedeldade bastun. Vi serveras högklassig hemlagad ekologisk  vegetarisk ayurvedisk mat och det finns även möjlighet att boka sköna  massagebehandlingar på plats.

Madeleine Wilhelmsson utbildad civiling. samt lärare  och terapeut i yoga med fördjupning inom stresshantering leder detta  retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i yoga, visar ofta  yogaövningar i flera av våra största dagstidningar och föreläster om  medicinsk yoga och stress inom vård, skola & på företag. Hon har  egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash och  sköldkörtelbesvär med hjälp av yoga och är grundare till YogaMana på  Östermalm i Stockholm liksom självläkningskonceptet ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga.

YogaManas yogaretreats på Idöborg har fått extremt höga betyg i utvärderingar, varit omskrivna i media & ges nu för 16:e gången i rad.

Enkelrum: 6 050 kr

Del i dubbelrum: 5 250 kr

Mer info & bokning. www.yogamana.se

Kontakt: info@yogamana.se

Dela detta evenemang

bottom of page