top of page

fre 28 juni

|

Idöborg

Mer tid för dig i den yttre skärgården

Tre underbara dagar för att varva ner, fylla på och låta ditt sinne stilla sig. Njut av att få tid att lyssna till ditt inre utan yttre inblandning av andras måsten och krav. Ge dig själv en gåva och se hur du kan attrahera det du vill ha mer av igenom att skapa ett gott mående i dig själv.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Mer tid för dig i den yttre skärgården
Mer tid för dig i den yttre skärgården

Tid och plats

28 juni 2019 13:00 – 30 juni 2019 15:00

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Börja din sommar med tre dagar bara för dig. Få tid att varva ner och låta ditt sinne stilla sig. Ge dig tid att bara vara och slappna av i en fantastisk miljö! Bara en timme från centrala Stockholm ligger Idöborg, en privatägd ö med en färgstark historia. Här kan du njuta av den storslagna natur som är unik för Stockholms yttersta skärgård. Här ägnar vi oss åt av att följa vår inre rytm, slappna av och fylla på. Du kommer få tid att lyssna till ditt inre utan yttre inblandning av andras måsten och krav.

Under helgen kommer vi genom yoga och meditation se hur vi kan släppa taget om gamla föreställningar och mönster som inte gynnar oss längre och skapar istället plats för nya. Vi fokuserar på att låta det inre få ta större plats när det yttre bli lugnt och stilla.

Vi kommer både att praktisera yinyoga och mer dynamisk yoga. När vi yinyogar får vi en förnimmelse och en tillit om vad som händer när vi inte är i vårt görande, den delen som alltid är aktiv och på väg någon annanstans. Vi lär oss att slappna av på djupet och förlöser djupt liggande blockeringar. Vi kommer även göra yogapass som är mer dynamiska så du får kontakt med din kraft, glädje och din riktning i livet. De kommer att vara två yogalärare med så du kommer att kunna lyssna till din kropp och kunna välja vilken typ av yoga du vill utöva vid varje tillfälle.

Under retreatet har du möjlighet att lyssna till inspirationsföreläsningar som handlar om hur vi kan säga stopp för orimliga krav både på oss själva och andra. Det är inte meningen att vi skall vara produktiva maskiner som skall leverera. Meningen är att vi skall göra något vi mår bra av, känna glädjen när vi bidrar och ha tid att uppleva livet som pågår här och nu. Hur tankarna skapar våra liv och hur vi kan förhålla oss till livet på ett mer avslappnat sätt. Hur vi kan attrahera det vi vill ha mer av igenom att skapa en gott mående i oss själva.

Det kommer gott om tillfällen för egen tid, vila, promenader, återhämtning och njuta av att bara vara mitt i den fantastiska naturen. Vi kommer även att ha fullständig tystnad under ett antal timmar. Du kan välja att avsluta dagen i den vedeldade bastun, inhyst i ett över 300 år gammalt timmershus, beläget på öns sydligaste klippor. I gillestugan sitter du skönt på fårfällar, med utsikt över Bulleröfjärden och havsbandets sista kobbbar skymtande i horisonten.

Enkelrum: 5 750 kr

Dubbelrum: 4 950 kr

Kontakt: boka@annetteforslund.se

Mer info: https://annetteforslund.se/retreat/2036/

Det är begränsat antal platser så missa inte möjligheten till en otrolig skön start på sommaren.

Varmt Välkommen

Dela detta evenemang

bottom of page