top of page

ons 12 juli

|

Idöborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Onsdagsjazz - Camilla Johnson

Camilla Johnson med band välkomnar er till Idöborg och mysiga Strandbaren för en konsert i sommarkvällen!

Onsdagsjazz - Camilla Johnson
Onsdagsjazz - Camilla Johnson

Tid och plats

12 juli 2023 17:30 – 20:30

Idöborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Camilla Johnson har tagit sig an jazzscenen i Sverige. De senaste åren har hon musicerat tillsammans med några av landets mest framstående musiker på diverse jazzklubbar och scener. Med en röst som förenar tonsäkerhet, dynamik och känsla så skapar Camilla ett unikt sound där nostalgi möter modernitet.

Camilla kommer att bjuda med sig spännande musiker från landets musikscener inom genrerna jazz, soul, blues, pop och allt där emellan för två stämningsfulla sommarkvällar på Strandbaren, idöborg.

Fredrik Sjöström och Laura Lyth har tillsammans den gemensamma indiepopduon ”Lagun” som under de senaste åren synts till på diverse scener som sträcker sig allt från Hälsingland till Stockholm till Köpenhamn. Förra året blev de nominerade till Gaffa-priset som ”årets uppstickare” och planerar att släppa deras debutalbum till hösten 2023.

Fredrik Sjöström är verksam som gitarrist och låtskrivare i ett brett genrespektra innefattande bland annat blues, soul, rock och pop. Senast aktuell med sin nystartade trio ”Vanilla Cowboy”.

Sångerskan och multimusikern Laura Lyth har en bakgrund i jazz- och popsång. Under de senaste åren har hon främst varit verksam som låtskrivare och producent i studio-sammanhang.

Saxofonisten Adrian Hallek De Oliveira rör sig genreöverskridande och har de senaste åren främst varit aktiv musiker bakom diverse artister.

Lineup:

Camilla Johnson, sång och percussion

Fredrik Sjöström, gitarr

Laura Lyth, sång och elbas

Adrian Hallek De Oliveira, saxofon

Dela detta evenemang

bottom of page