top of page

ons 05 juli

|

Idöborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Onsdagsjazz - Camilla Johnson

Camilla Johnson med band välkomnar er till Idöborg och mysiga Strandbaren för en konsert i sommarkvällen!

Onsdagsjazz - Camilla Johnson
Onsdagsjazz - Camilla Johnson

Tid och plats

05 juli 2023 17:30 – 20:30

Idöborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Camilla Johnson har tagit sig an jazzscenen i Sverige. De senaste åren har hon musicerat tillsammans med några av landets mest framstående musiker på diverse jazzklubbar och scener. Med en röst som förenar tonsäkerhet, dynamik och känsla så skapar Camilla ett unikt sound där nostalgi möter modernitet.

Camilla kommer att bjuda med sig spännande musiker från landets musikscener inom genrerna jazz, soul, blues, pop och allt där emellan för två stämningsfulla sommarkvällar på Strandbaren, idöborg.

Sebastian Persson är en Malmöbaserad gitarrist och saxofonist. Han arbetar mest inom jazz och improvisationsmusik men har setts i genrer som svensk pop och klassisk rock. Som aktiv musiker på den nationella scenen har han delat scen med bland andra Vivian Buzcek, Karl-Martin Almqvist, Kathrine Windfeldt, Christina Von Bülow, Michala Østergaard-Nielsen, Elin Forkelid, Johnny Åman, Sven-Erik Lundeqvist för att nämna några få.

Jazztrummisen Tuva Järvheden Bergenheim är ett kommande stjärnskott och till flera redan ett bekant namn på den svenska up and coming jazzscenen. Hon har precis avslutat studierna vid Skurups Folkhögskola och spelar aktivt med en bred variation av medmusiker i alltifrån Sverige till Danmark med sin egen såväl som andras musik. Lyssnandet står alltid störst i fokus för Tuva medan hon levererar en svängig trygghet för solisterna. Hon beskrivs som smakfull utan en rädsla att bränna till.

Magnus Ibsen från Avesta har sina musikaliska rötter i blues och rör sig fritt genom jazz, egna melodier och tillbaka till bluesen där han är en flitigt anlitad basist på Stockholms scener.

Lineup:

Camilla Johnson, sång och percussion

Sebastian Persson, gitarr

Tuva Järvheden Bergenheim, trummor

Magnus Ibsen, bas

Dela detta evenemang

bottom of page