top of page

fre 11 okt.

|

Idöborg

Relax Restore - Höstretreat för inre vila

En underbar helg med återhämtning, djupgående yoga, näringsrik mat, tid att bara vara och tid att vara tillsammans i en kärleksfull gemenskap. En gåva för dig själv att återupptäcka din inre stillhet i fantastisk skärgårdsmiljö.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Relax Restore - Höstretreat för inre vila
Relax Restore - Höstretreat för inre vila

Tid och plats

11 okt. 2019 15:00 – 13 okt. 2019 15:00

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Följ naturens rytm och njut av höstens gåvor när du saktar ned och öppnar upp för din inre glöd som vilar under lager av stress och spänning. Under de kalla månaderna slutar jorden producera och spar sina energireserver. Liksom jorden mår vi bra av att sakta ner, vända inåt och ladda i stället för att tömma vår energi.

För fjärde året i rad guidar Magdalena & Emma in dig att harmonisera med den här naturliga cykeln genom långsamt flöde vinyasa, återställande yoga och djup avkoppling. Helgen bjuder även på inspirerande workshops i samma tema, men också tid att bara njuta av tystnaden och naturen, eller varför inte värma dig i den vedeldade bastun och sedan ta ett uppfriskande dopp i havet.

Du bjuds på näringsrik, vegetarisk mat tillagad med omsorg av Idöborgs duktiga kockar och bor i charmiga rum belägna i någon av Idöborgs vackra hus. Nybörjare såväl som erfarna yogis är välkomna. Yogan är en inre resa och med vår guidning kommer du få ut det du behöver under denna helg.

Detta retreat är utformat för att:

Förbättra ditt immunförsvar

Värma kroppen

Lugna ditt sinne

Öppna ditt hjärta

Relax restore helgen erbjuder en djup anslutning till dig själv och du kommer hem återställd, jordad och påfylld.

Emma och Magdalena är certifierade yogalärare enligt Yoga Alliance, och driver båda egna företag inom yoga och hälsa. Deras vänskap ledde till ett kreativt samarbete under varumärket Living Spirit däre inspirerar till livslust och hälsa genom bland annat yogaretreats, resor och workshops. Båda har ett stort intresse av mat och holistisk hälsa och det genomsyrar deras samarbete.

Enkelrum: 5 100 kr

Del i dubbelrum: 4 750 kr

Kontakt: info@happymeyoga.se

Dela detta evenemang

bottom of page