top of page

fre 19 apr.

|

Idöborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Reset by Nature med Jessica och Isabelle!

Varmt välkommen till en återhämtande helg i naturens tecken tillsammans med oss ute på vackra Idöborg!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Reset by Nature med Jessica och Isabelle!
Reset by Nature med Jessica och Isabelle!

Tid och plats

19 apr. 2024 15:00 – 21 apr. 2024 15:00

Idöborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Tillsammans välkomnar vi våren på vackra Idöborg. Detta är en helg som går i naturens tecken där vi fokuserar på återhämtning, självledarskap och inre frid. Vårt retreat är skapat med massa kärlek för att du som deltagare ska lämna ön med ett inre lugn och ny energi ut i vardagen. Vi vill vägleda dig genom en resa av inre balans. Genom att omges av vacker natur, äta god vegetarisk mat, meditation, yoga och andningsövningar lär du dig lyssna till din kropp, stilla ditt sinne och närma dig din inre kärna. 

Ute på denna vackra ö finns inget utrymme för stress eller bekymmer. Här välkomnas du av en atmosfär fylld av lugn och välbefinnande, där varje detalj är noggrant utvald för att främja din inre frid. 

Under tre dagar stärks vår kropp och sinne av yoga former som Flow yoga, yinyoga, soundhealing samt meditation och andningsövningar. Vi kommer även fokusera på reflektion och försöka komma åt vår inre kärna för att landa i oss själva. Naturen kommer hela tiden finnas som en påminnelse av inre lugn och det kommer finnas möjlighet till fina promenader, kajaktur för den som vill samt bastu och kallbad där vi blickar ut mot havet genom de stora panorama fönsterna från den vedeldade bastun. Maten som serveras är helt vegetarisk och lagas med omsorg av våra fantastiska kockar Rickard och Sabina.

Pris och info:

Enkelrum: 5 990 kr 

Del i dubbelrum: 5 490 kr

Priset inkluderar allt förutom båtpriser tur och retur till Idöborg med Waxholmbolaget.

Bokning: Idöborg Yoga Retreat – Reset By Nature

Frågor: resetbynature.se@gmail.com / 070-434 98 06 / 070-461 03 88

Varmt välkomna!

Dela detta evenemang

bottom of page