top of page

tis 26 maj

|

www.idoborg.se

Shamansk utbildning genom Inkas Medicinhjul steg 1/4

Välkommen till en fantastisk shamansk utbildning som innehåller 4 klasser genom Medicinhjulet. Den är designad för dig som vill växa spirituellt och kliva in mer i ditt själsliga ljus som en kraftplats till det du är här för att skapa.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Shamansk utbildning genom Inkas Medicinhjul steg 1/4
Shamansk utbildning genom Inkas Medicinhjul steg 1/4

Tid och plats

26 maj 2020 10:00 – 28 maj 2020 18:00

www.idoborg.se, Idöborg brygga, Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Helarens medicin 

I detta första steg lär du dig grunderna i Shamansk Energi Medicin. Vi tittar på vilken story du lever och hur du konstruerar ditt liv baserat på tidigare erfarenheter. I denna process transformerar och helar du vad som har varit och hur du håller dig själv i den fysiska världen. Detta ger en medvetenhet om vad som behöver skifta i din energi för att förändra hur du skapar din verklighet. I sydklassen jobbar vi med Ormens arketyp och visdom. Liksom ormen ömsar skinn, lär du dig att göra upp med det förflutna och lämna de gamla historierna bakom dig som inte längre tjänar den du är. Du dyker djupt i din personliga healing, lär dig att livet är konstant rörelse, förnyelse och föryngring. I denna vackra process börjar du skapa ditt eget altare av medicin stenar som blir en helig plats av drömmar och visioner. Vi är alla på en Hero journey och lever en story! 

I sydklassen ingår fyra andinska initieringar till att stärka din energi med naturens element, öppna upp ditt intuitiva seende, komma i energimässigt nära relation med shamanens arketyper samt att genom ceremoni skapa ditt altare av healing stenar. Här börjar vi vandra Skönhetens väg i relation till oss själva och vår omgivning.

Välkommen till Medicinhjulet som är en fantastisk shamansk utbildning i Andernas mystik och visdom. En helande resa där du väver samman den spirituella och den fysiska dimensionen av den du är vilket ger dig förnyad kraft i hur du ser, känner och agerar i din värld utifrån ett helhetsperspektiv med allt i livet. Det handlar om spirituell medvetenhet, healing, tracking = att se bortom illusioner, att komma i kontakt med själens dröm, att bli en stark visionär…

Det är härligt intensiva kursdagar med start 30 min. meditation kl 7.30 Sedan njuter vi av en ljuvlig frukost innan vi möts igen kl 9 för läror och healing processer i Shamansk Energi Medicin. Vi har paus 90 min. för lunch och middag, varje kväll ses vi för olika shamanska ceremonier. Jag ser fram emot att dela denna färgstarka helande kunskap med dig som denna vecka som är i ormens medicin och visdom.

Jeanette Mantel delar sedan 2012 shamansk visdom genom utbildning i  Inkas Medicinhjul och dess master kurser i Sverige. Hon är utbildad i  Shamansk Energi Medicin av Alberto Villoldo och The Four Winds Society,  som hon senare även jobbade med i sju år som ledande lärare i Europa.  Som Healer har hon arbetat i personliga sessioner och i grupp processer  under 16 år. Hennes soul-mission är att inspirera till spirituell utveckling  och leda människor på en inre resa för att upptäcka mer av vem de är,  att få själens ljus att lysa starkare i varje persons drömmar om livet!

2016 utbildade hon sig i Evolutionärt Ledarskap vid Shift Leadership  Academy i Kalifornien och i affärsutveckling vid Academy of Excellence i  Stockholm. Hon utvecklar och leder spirituella resor i Peru för att  välkomna andra in i källan av Inka shamansk tradition, möta  ursprungsfolken och ta del av deras anrika helande ceremonier i Andernas  mystik. 

Anmälningsalternativ och information: 

Betala hela Medicinhjulet om 4 klasser 27 000:- Boka tidigt erbjudande! Betala före 31/12 2019 och få 2 000:- lägre pris. Vill du boka en kurs i taget kostar varje riktning 7 500:- vid anmälan. Anmälan är bindande. Är det någon klass du missar hittar vi sätt för dig att följa med i utbildningen och erbjuder annan plats för den riktningen i Medicinhjulet. 

Kost/logi:

Del i dubbelrum 3 197:-

Enkelrum 3 517:- 

Priset inkluderar helpension med underbar vegetarisk/vegansk mat, lakan, handdukar, bastu två tillfällen och tillgång till kajakerna. Kost/logi betalas på plats på Idöborg. Alla priser är inklusive moms.

Datum för hela Medicinhjulet: 

Klass 1 – Syd 26-28 maj 2020                                                                                    

Klass 2 – Väst 6-8 oktober 2020                                                                                  

Klass 3 – Norr 19-21 februari 2021                                                                           

Klass 4 – Öst  11-13 Maj 2021   

Anmälan:

Mejla inka@jeanettemantel.com eller ring 073-339 23 19.

Mer info: www.jeanettemantel.com/medicinhjulet

Dela detta evenemang

bottom of page