top of page

tis 06 okt.

|

www.idoborg.se

Shamansk utbildning genom Inkas Medicinhjul steg 2/4

Välkommen att fortsätta din shamanska utbildning in i Väst av Medicinhjulet med läror och processer i Jaguarens medicin och visdom.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Shamansk utbildning genom Inkas Medicinhjul steg 2/4
Shamansk utbildning genom Inkas Medicinhjul steg 2/4

Tid och plats

06 okt. 2020 10:00 – 08 okt. 2020 18:00

www.idoborg.se, Idöborg brygga, Nämdö, Sverige

Om evenemanget

 Den spirituella krigarens medicin 

Denna riktning handlar om att göra ditt skuggarbete och ändra din relation till hur du håller liv och död. Här jobbar du med att hela din relation till dina förfäder och karmiska strukturer som fortfarande påverkar ditt liv idag. Du lär dig att skifta engagemang med dig själv och det du upplever genom att träna dina mytiska ögon i vad vi kallar ”tracking” - att se bortom story och känslor till vad som är möjligt. Genom läror, meditationer och praktiska processer fokuserar västklassen på att vara i balans med livet. Vi lär oss att sann kraft kommer inifrån och syns i alla dina handlingar, i din närvaro, i ditt sätt att leva i världen. Vi är i ett momentum av förändrings  processer och djup transformation med fokus på att hela karma, hur våra  förfäder lever inom oss och hur döden håller oss i sitt grepp. Initieringen i Väst är Pampa Mesa Yok- Medicinkvinnan som jobbar med Moder Jords helandekraft och naturens cykler av visdom.

Arketypen för väst är Jaguar. Likt henne lär du dig att agera med en hög nivå at integritet, utan behov av fiender någonstans, leva och leda med Munay, kraften av kärlek och medkänsla.

Det  är härligt intensiva kursdagar med start 30 min. meditation kl 7.30  Sedan njuter vi av en ljuvlig frukost innan vi möts igen kl 9 för läror och healing processer i Shamansk Energi Medicin. Vi har paus 90 min. för lunch och middag, varje kväll ses vi för olika shamanska ceremonier.    

Jeanette Mantel delar sedan 2012 shamansk visdom genom utbildning i  Inkas Medicinhjul och dess master kurser i Sverige. Hon är utbildad i  Shamansk Energi Medicin av Alberto Villoldo och The Four Winds Society,  som hon senare även jobbade med i sju år som ledande lärare i Europa.  Som Healer har hon arbetat i personliga sessioner och i grupp processer  under 16 år. Hennes soul-mission är att inspirera till spirituell utveckling  och leda människor på en inre resa för att upptäcka mer av vem de är,  att få själens ljus att lysa starkare i varje persons drömmar om livet!

2016 utbildade hon sig i Evolutionärt Ledarskap vid Shift Leadership  Academy i Kalifornien och i affärsutveckling vid Academy of Excellence i  Stockholm. Hon utvecklar och leder spirituella resor i Peru för att  välkomna andra in i källan av Inka shamansk tradition, möta  ursprungsfolken och ta del av deras anrika helande ceremonier i Andernas  mystik. 

Anmälningsalternativ och information: 

Pris: 7500:- vid anmälan. Anmälan är bindande.  

Obs: För att vara med i västklassen behöver du ha gjort din steg 1 - syd. Vänligen kontakta Jeanette för mer information om hur du kan komma med i utbildningen.  

Kost/logi:

Del i dubbelrum 3 197:-

Enkelrum 3 517:- 

Priset inkluderar helpension med underbar vegetarisk/vegansk mat, lakan, handdukar, bastu två tillfällen och tillgång till kajakerna. Kost/logi betalas på plats på Idöborg. Alla priser är inklusive moms.

Datum för hela Medicinhjulet: 

Klass 1 – Syd 26-28 maj 2020                                                                                    

Klass 2 – Väst 6-8 oktober 2020                                                                                  

Klass 3 – Norr 19-21 februari 2021                                                                           

Klass 4 – Öst  11-13 Maj 2021   

Anmälan:

Mejla inka@jeanettemantel.com eller ring 073-339 23 19.

Mer info: www.jeanettemantel.com/medicinhjulet

Dela detta evenemang

bottom of page