top of page

fre 19 feb.

|

www.idoborg.se

Shamansk utbildning genom Inkas Medicinhjul steg 3/4

Välkommen att fortsätta din shamanska utbildning in i Norr av Medicinhjulet med läror och processer i Kolibrins medicin och visdom.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Shamansk utbildning genom Inkas Medicinhjul steg 3/4
Shamansk utbildning genom Inkas Medicinhjul steg 3/4

Tid och plats

19 feb. 2021 10:00 – 21 feb. 2021 18:00

www.idoborg.se, Idöborg brygga, Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Läraren

I steg 3 av Medicinhjulet går vi in i visdomsläror och den andinska mystiken i Shamansk Energi Medicin. Riktning Norr handlar om shapeshifting, att bemästra tiden, att hålla livet heligt på alla plan. Vi jobbar med egot och frigör den livskraft som olika roller håller oss i. Här lär du dig enkelheten av att vara i tid och rum med synkronicitet som bränsle, hur du spårar nya möjligheter, förändrar ditt medvetande och släpper begränsande tankemönster som hindrar dig från att leva din själs dröm.

Arketypen i Norr är Kolibrin som svarar an på den själsliga rösten inifrån och som modigt svarar ja till livet och ger sig ut på resa bortom det hon redan vet.

Välkommen att fortsätta din shamanska utbildning in i Norr av Medicinhjulet med läror och processer i Kolibrins medicin. Hon anses som en lyckosymbol i Peru och legenden säger hon är drottningen av skönhet med vingslag som låter som bjällror I vinden. Initieringen I Norr är Alto Mesa Yok- Shamanen som kommunicerar direkt med de höga bergen och dess anrika visdom utanför ordinarie känsla av tid och rum.

  

Jeanette Mantel delar sedan 2012 shamansk visdom genom utbildning i  Inkas Medicinhjul och dess master kurser i Sverige. Hon är utbildad i  Shamansk Energi Medicin av Alberto Villoldo och The Four Winds Society,  som hon senare även jobbade med i sju år som ledande lärare i Europa.  Som Healer har hon arbetat i personliga sessioner och i grupp processer  under 16 år. Hennes soul-mission är att inspirera till spirituell utveckling  och leda människor på en inre resa för att upptäcka mer av vem de är,  att få själens ljus att lysa starkare i varje persons drömmar om livet!

2016 utbildade hon sig i Evolutionärt Ledarskap vid Shift Leadership  Academy i Kalifornien och i affärsutveckling vid Academy of Excellence i  Stockholm. Hon utvecklar och leder spirituella resor i Peru för att  välkomna andra in i källan av Inka shamansk tradition, möta  ursprungsfolken och ta del av deras anrika helande ceremonier i Andernas  mystik. 

Anmälningsalternativ och information: 

Pris: 7500:- vid anmälan. Anmälan är bindande.  

Obs: För att vara med i norrklassen behöver du ha gjort Syd och Väst-klassen. Vänligen kontakta Jeanette för mer information om hur du kan komma med i utbildningen.  

Kost/logi:

Del i dubbelrum 3 197:-

Enkelrum 3 517:- 

Priset inkluderar helpension med underbar vegetarisk/vegansk mat, lakan, handdukar, bastu två tillfällen och tillgång till kajakerna. Kost/logi betalas på plats på Idöborg. Alla priser är inklusive moms.

Datum för hela Medicinhjulet: 

Klass 1 – Syd 26-28 maj 2020                                                                                    

Klass 2 – Väst 6-8 oktober 2020                                                                                  

Klass 3 – Norr 19-21 februari 2021                                                                           

Klass 4 – Öst  11-13 Maj 2021   

Anmälan:

Mejla inka@jeanettemantel.com eller ring 073-339 23 19.

Mer info: www.jeanettemantel.com/medicinhjulet

Dela detta evenemang

bottom of page