top of page

tis 11 maj

|

www.idoborg.se

Shamansk utbildning genom Inkas Medicinhjul steg 4/4

Välkommen att ta det sista steget i cirkeln av ett Medicinhjul. I och med det har du ett altare fullt av medicin, fullt av power, healing, och visdom till att bli en stark visionär.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Shamansk utbildning genom Inkas Medicinhjul steg 4/4
Shamansk utbildning genom Inkas Medicinhjul steg 4/4

Tid och plats

11 maj 2021 10:00 – 13 maj 2021 18:00

www.idoborg.se, Idöborg brygga, Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Visionären

I denna riktning lär du dig de olika stegen i hur du skapar verkligheten samt vikten av att bli medveten om dina projektioner och begränsande föreställningar kring vår värld och vad som är möjligt. Detta är visionärens heliga verk, att skapa och vara fullt medveten om vilka konsekvenser visioner/drömmar får när de manifesterar sig i den materiella världen.

Arketypen för Öster är Örn/Kondor som lyfter dig till spirit, din intuition och det större perspektivet med ditt liv. När ditt dagliga arbete vägleds av närvaron av Spirit och din egen tydliga vision, kommer du naturligt guidas in i en djupare relation med din spirituella intelligens, som finns tillgänglig för att tjäna inte bara dig, utan allt liv. Budskapet från Örnen/Kondoren är att sprida dina egna vingar och leva dina högsta drömmar! 

Initieringen i Öst är Kurak Akullek, den medicinman eller kvinna som hämtar kraft och information från stjärnorna. En Kurak har förmågan att skapa harmoni och rätt relation i alla situationer, oavsett hur utmanande de är.

Våra kursdagar börjar med  30 min. meditation kl 7.30 Sedan njuter vi av en ljuvlig frukost innan vi möts igen kl 9 för läror och healing processer i Shamansk Energi Medicin. Vi har paus 90 min. för lunch och middag, varje kväll ses vi för olika shamanska ceremonier.

Jag ser fram emot att dela denna en helg i visionärens kunskap med dig.   

 

Jeanette Mantel delar sedan 2012 shamansk visdom genom utbildning i  Inkas Medicinhjul och dess master kurser i Sverige. Hon är utbildad i  Shamansk Energi Medicin av Alberto Villoldo och The Four Winds Society,  som hon senare även jobbade med i sju år som ledande lärare i Europa.  Som Healer har hon arbetat i personliga sessioner och i grupp processer  under 16 år. Hennes soul-mission är att inspirera till spirituell utveckling  och leda människor på en inre resa för att upptäcka mer av vem de är,  att få själens ljus att lysa starkare i varje persons drömmar om livet!

2016 utbildade hon sig i Evolutionärt Ledarskap vid Shift Leadership  Academy i Kalifornien och i affärsutveckling vid Academy of Excellence i  Stockholm. Hon utvecklar och leder spirituella resor i Peru för att  välkomna andra in i källan av Inka shamansk tradition, möta  ursprungsfolken och ta del av deras anrika helande ceremonier i Andernas  mystik. 

Anmälningsalternativ och information: 

Pris: 7500:- vid anmälan. Anmälan är bindande.  

Obs: För att vara med i norrklassen behöver du ha gjort Syd och Väst-klassen. Vänligen kontakta Jeanette för mer information om hur du kan komma med i utbildningen.  

Kost/logi:

Del i dubbelrum 3 197:-

Enkelrum 3 517:- 

Priset inkluderar helpension med underbar vegetarisk/vegansk mat, lakan, handdukar, bastu två tillfällen och tillgång till kajakerna. Kost/logi betalas på plats på Idöborg. Alla priser är inklusive moms.

Datum för hela Medicinhjulet: 

Klass 1 – Syd 26-28 maj 2020                                                                                    

Klass 2 – Väst 6-8 oktober 2020                                                                                  

Klass 3 – Norr 19-21 februari 2021                                                                           

Klass 4 – Öst  11-13 Maj 2021   

Anmälan:

Mejla inka@jeanettemantel.com eller ring 073-339 23 19.

Mer info: www.jeanettemantel.com/medicinhjulet

Dela detta evenemang

bottom of page