top of page

mån 06 juli

|

Idöborg

Själens Näring med ManaYoga®

Njut av sommardagar i storslagen skärgårdsidyll fyllda med näring för hela dig! Den 6-9 juli håller vi ett extra långt yogaretreat på hela 4 dagar på vackra ön Idöborg i Stockholms ytterskärgård.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Själens Näring med ManaYoga®
Själens Näring med ManaYoga®

Tid och plats

06 juli 2020 10:00 – 09 juli 2020 17:00

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Njut av sommardagar i storslagen skärgårdsidyll fyllda  med näring för hela dig! Den 6-9 juli håller vi ett extra långt  yogaretreat på hela 4 dagar på vackra ön Idöborg i Stockholms  ytterskärgård. Här stärker vi oss själva på ett djupare plan med  ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga, inspirationsföreläsning om  antiinflammatorisk kost, sagolik hemlagad mat och du tillåts uppnå nya  dimensioner av avslappning i kropp och sinne. 

Temat är “Själens Näring” och vi gör lugna yogapass  bestående av andningsträning, avslappning, mjuka rörelser och meditation  som alla kan delta på. Yogan vi gör dessa dagar är noga utvald för att  rena, rensa och transformera kropp och sinne efter en annorlunda vår. Vi  utövar och lär oss många yogiska verktyg och meditationer som  forskningen visar ger tydliga och mätbara effekter på cellnivå – verktyg  som du har nytta av livet ut. 

Under retreatet kommer vi också att lyssna till  föredrag med den uppskattade näringsfysiologen Thea Portefaix, grundare  till YogaNutrition och med en bachelor i näringsfysiologi från  Karolinska Institutet i bagaget. Thea inspirerar oss att låta maten bli  en central källa för energi, delger oss den senaste forskningen på kost  och lyfter mat som stärker respektive försvagar kroppens självläkning. 

Under dessa tre dagar finns gott om tillfälle för egen  tid, vila, promenader och återhämtning. På ön finns möjlighet att låna  kajaker för vackra paddelturer, bada och basta på de nybyggda bryggorna  med havet som utsikt. Vi kommer även att ha fullständig tystnad under  ett antal timmar för att fördjupa närvaron i oss själva. Vi serveras  högklassig hemlagad vegetarisk mat (fri från mjölk, gluten och socker).  Det finns även möjlighet att boka sköna massagebehandlingar på plats. 

YogaManas yogaretreats på Idöborg har fått extremt höga betyg i utvärderingar, varit omskrivna i media & ges nu för 17:e gången i rad. 

Madeleine Wilhelmsson utbildad civiling. samt  lärare och terapeut i yoga med fördjupning inom stresshantering leder  detta retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i yoga, visar ofta  yogaövningar i flera av våra största dagstidningar och föreläster om  yoga och meditation samt stresshantering inom vård, skola & på  företag. Hon har egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash  och sköldkörtelbesvär med hjälp av yoga och är grundare till YogaMana på  Östermalm i Stockholm liksom självläkningskonceptet ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga.

Enkelrum: 7 750 kr

Del i dubbelrum: 6 950 kr

Mer info & bokning. www.yogamana.se

Kontakt: info@yogamana.se

Dela detta evenemang

bottom of page