top of page

fre 17 maj

|

Idöborg

Tjejmys i Skärgården

Vi erbjuder en helg fylld med yoga, funktionell träning och mindfulness på vackra. Det kommer förutom träning finnas tid för stillhet, rekreation, promenader och vedeldad bastu vid havet - kanske även årets första dopp!!! Vi njuter av vegetarisk kost, gemenskapen och av att bara vara i enkelheten.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Tjejmys i Skärgården
Tjejmys i Skärgården

Tid och plats

17 maj 2019 15:00 – 19 maj 2019 14:00

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Ulrica Riedel är Hälsoutvecklare, Personlig Tränare, Gruppträningsinstruktör, Global Yoga instruktör & Mindfulnessyogainspiratör. Till vardags jobbar hon på ett gym i Uppsala som PT och instruktör. Ulrika driver företaget Aktiv Glädje MPTE där träningsresor är en stor del. Hon är en mästare på att inspirera och sprida glädje med en energi utöver det vanliga.

Marita Jansson är i grunden utbildad danspedagog men lagt dansen på hyllan och istället funnit yogan som hon älskar. Som pedagog in i hjärtat var det helt naturligt att också bli yogalärare. Utbildad i GlobalYoga 500hr, Poweryoga 200h, Yinyoga 100h och Forrestyoga 100 h. Marita är gymnast i botten och älskar att få guida elever in i tex huvud och handstående på ett lekfullt sätt, men också guida djupt in i vävnad och själ i yinyoga. Du kan gå på hennes handstands workshops runt om på olika yogastudios. “jag vill att du hittar din glöd när du yogar “

Tillsammans har vi gjort ett antal träningsresor runt om i Europa. Vi har varit i Kroatien, Rhodos, Kreta, Fuerteventura, Mallorca mm. Resorna kännetecknas med gemenskap och glädje som de viktigaste hörnstenarna förutom träning, god mat och dryck. Vårat måtto är att du skall känna dig bekväm på våra resor, speciellt om du reser själv. Du ska få testa dina gränser på ett säkert och roligt sätt. Du får vara ditt sanna, galna du fullt ut. Detta gäller även nu på våran helg på Idöborg.

Enkelrum: 4 895 kr

Del i dubbelrum: 4 395 kr

Kontakt: ulrica@riedel.nu

Kontakt: maja.poweryoga@gmail.com

Dela detta evenemang

bottom of page