top of page

fre 15 maj

|

Idöborg

Tjejmys i Skärgården

Vi erbjuder en helg fylld med yoga, funktionell träning och mindfulness på vackra Idöborg i Stockholms skärgård.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Tjejmys i Skärgården
Tjejmys i Skärgården

Tid och plats

15 maj 2020 15:00 – 17 maj 2020 14:00

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Det kommer förutom träning finnas tid för stillhet, rekreation, promenader,  kajakpaddling - prova på SUP om du vill. Vi kommer även att ha tillgång  den nybyggda bastuanläggningen med fönster ut mot havet. - kanske även årets första dopp!!!

Vi äter hemlagad vegetarisk kost och njuter av gemenskap och av att bara vara i enkelheten.

Ulrica Riedel är Hälsoutvecklare, Personlig Tränare, Gruppträningsinstruktör, Global Yoga instruktör & Mindfulnessyogainspiratör. Till vardags jobbar hon på ett gym i Uppsala som PT och instruktör. Ulrika driver företaget Aktiv Glädje MPTE där träningsresor är en stor del. Hon är en mästare på att inspirera och sprida glädje med en energi utöver det vanliga.

Marita Jansson är i grunden utbildad danspedagog men lagt dansen på hyllan och istället funnit yogan som hon älskar. Som pedagog in i hjärtat var det helt naturligt att också bli yogalärare. Utbildad i GlobalYoga 500hr, Poweryoga 200h, Yinyoga 100h och Forrestyoga 100 h. Marita är gymnast i botten och älskar att få guida elever in i tex huvud och handstående på ett lekfullt sätt, men också guida djupt in i vävnad och själ i yinyoga. Du kan gå på hennes handstands workshops runt om på olika yogastudios. “jag vill att du hittar din glöd när du yogar “

Vi har tillsammans gjort ett antal träningsresor runt om i Europa.  Vi har varit i Kroatien, Rhodos, Kreta,, Fuertoventura, Sri Lanka, Mallorca mm. Resorna kännetecknas av gemenskap och glädje som de viktigaste hörnstenarna förutom träning, god mat och dryck. Vårat måtto är att du skall känna dig bekväm på våra resor, speciellt om du reser själv. Du ska få testa dina gränser på ett säkert och roligt sätt. Du får vara ditt sanna, galna du fullt ut. Detta gäller även nu på våran inte så långa men storslagna resa till Idöborg. 

Enkelrum: 5 695 kr

Del i dubbelrum: 5 195 kr

I priset ingår gemensam taxibåts resa till ön, 6 träningspass, middag fredag, frukost, lunch & middag lördag samt frukost & lunch söndag. Varje dag ingår även mellis i form av smoothies, frukt, raw-bollar mm.

 

Frågor & anmälan: aktivgladje@riedel.nu eller maja.poweryoga@gmail.com

Dela detta evenemang

bottom of page