top of page

fre 22 nov.

|

Idöborg

Transformation med Ayurveda och Medicinsk Yoga

För 15:e gången håller yogaterapeut Madeleine Wilhelmsson ett djupgående yogaretreat på Idöborg. Temat är denna gång ”Transformation med Ayurveda och Funktionell Medicinsk Yoga”. Gästföreläsare är Pia Andersson. Välkommen till dagar som förändrar på djupet med bastu, massage, yoga och god mat.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Transformation med Ayurveda och Medicinsk Yoga
Transformation med Ayurveda och Medicinsk Yoga

Tid och plats

22 nov. 2019 10:00 – 24 nov. 2019 16:30

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Följ med på en stärkande, rogivande och inspirerande upplevelse  i en fantastisk miljö! Under tre hela dagar befinner vi oss på den  vackra skärgårdsön Idöborg i Stockholms ytterskärgård. Här ägnar vi oss  åt att djupgående stärka kropp och själ med Medicinsk Yoga, meditation,  inspirationsföreläsning, god mat, vila och varande.

Temat är ”Transformation med Ayurveda och Medicinsk Yoga”. Vi  gör lugna yogapass bestående av andningsträning, avslappning, mjuka  rörelser och meditation. Yogan vi gör dessa dagar är noga utvald för att  förlösa djupt liggande blockeringar och transformerar gamla mönster och  automatiska tankar som kan stå i vägen för att känna glädje, vara  kreativ och ha full energi. Alla kan delta och du behöver inte ha någon  tidigare erfarenhet av yoga.

Under retreatet kommer vi också att lyssna till  föredrag om ayurveda med yogaterapeut Pia Andersson. Ayurveda betyder  “kunskap om livet” och är en flertusenårig läkekonst och det medicinska  system som yoga vilar på. Pia har även levt, bott och utbildad sig i  ayurvedans hemland Indien. Du kommer att få göra ett skriftligt test för  att ta reda på vilken dosha/element som dominerar i just dig, få  konkreta och värdefulla livsstilsråd och yogaövningar som kan balansera  din unika kroppstyp.

Under dessa tre dagar finns gott om tillfälle för egen tid,  vila, promenader och återhämtning. Vi kommer även att ha fullständig  tystnad under ett antal timmar. För dig som vill rena din kropp  ytterligare finns möjlighet att bada i havet och gå in i den mysiga  vedeldade bastun. Vi serveras högklassig hemlagad ekologisk vegetarisk  ayurvedisk mat och det finns även möjlighet att boka sköna  massagebehandlingar på plats.

Madeleine Wilhelmsson utbildad civiling. samt lärare och terapeut i yoga med  fördjupning inom stresshantering leder detta retreat. Hon har sedan år  2010 undervisat i yoga, visar ofta yogaövningar i flera av våra största dagstidningar  och föreläster om medicinsk yoga och stress inom vård, skola & på  företag. Hon har egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash  och sköldkörtelbesvär med hjälp av yoga och är grundare till YogaMana på  Östermalm i Stockholm.

YogaManas retreats på Idöborg har fått extremt höga  betyg i utvärderingar, varit omskrivna i media & ges nu för 13:e  gången i rad. Kanske är det din tur att följa med oss denna gång. Varmt välkommen till en helg för lugn, ny kraft & massor av inspiration!

Enkelrum: 5 750 kr

Del i dubbelrum: 4 950 kr

Mer info & bokning. www.yogamana.se

Kontakt: info@yogamana.se

Dela detta evenemang

bottom of page