top of page

mån 03 aug.

|

Idöborg

“Transformativ Vila” med ManaYoga® & Hypnosföreläsning

3-6 augusti välkomnas du till ett transformativt och djupgående yogaretreat. Under hela 4 dagar stärker vi oss själva från grunden med ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga, inspirationsföreläsning om hypnos, sagolik hemlagad mat och du tillåts uppnå nya dimensioner av vila i kropp och sinne.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
“Transformativ Vila” med ManaYoga® & Hypnosföreläsning
“Transformativ Vila” med ManaYoga® & Hypnosföreläsning

Tid och plats

03 aug. 2020 08:30 – 06 aug. 2020 15:15

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Temat är “Transformativ vila” och vi gör lugna  funktionsmedicinska yogapass bestående av andningsträning, avslappning,  mjuka rörelser och meditation som alla kan delta på. Yogan vi gör dessa  dagar är noga utvald för att släppa djupt liggande spänningar och  blockeringar i ditt energisystem och meditationerna utvalda med syftet  att rensa i det undermedvetna. Vi utövar och lär oss många yogiska  verktyg och meditationer som forskningen visar ger tydliga och mätbara  effekter på cellnivå.

Vi lyssnar till en spännande föreläsning med Kristove,  som är en mycket uppskattad hypnotisör, coach och tidigare deltagare i  Robinson. Han visar oss hur hypnos kan användas som verktyg för inre  uppbyggnad och transformation. Vi lär oss varför man med relativt få  hypnosbehandlingar kan komma åt grundorsaker till tillstånd och bli fri  från tankar, känslor, beteenden och vanor som kanske inte längre fyller  ett syfte. Hypnos beskriv ofta som “något för alla som vill komma vidare  i livet”. På plats finns även möjlighet att boka hypnossessioner med  Kristove (obs begränsat antal).

Under dessa fyra dagar finns gott om tillfälle för  egen tid, vila, promenader och återhämtning. På ön finns möjlighet att  låna kajaker för vackra paddelturer, bada och basta på de nybyggda  bryggorna med havet som utsikt. Vi kommer även att ha fullständig  tystnad under ett antal timmar för att fördjupa närvaron i oss själva.  Vi serveras högklassig hemlagad vegetarisk mat (fri från mjölk, gluten  och socker). Det finns även möjlighet att boka sköna massagebehandlingar  på plats.

YogaManas yogaretreats på Idöborg har fått extremt höga betyg i utvärderingar, varit omskrivna i media & ges nu för 18:e gången i rad.

Madeleine Wilhelmsson utbildad civilingenjör, lärare  och terapeut i medicinsk yoga med fördjupning inom stresshantering  leder detta retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i yoga, visar ofta  yogaövningar i flera av våra största dagstidningar och föreläser ofta  om yoga och meditation samt stresshantering inom vård, skola & på  företag. Hon har egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash  och sköldkörtelbesvär med hjälp av yoga och är grundare till 2  yogastudios (www.yogamana.se) på Östermalm i Stockholm liksom  självläkningskonceptet ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga.

Varmt välkommen till dagar som bygger kraft inför hösten!

Enkelrum: 8 750 kr

Del i dubbelrum: 6 950 kr

Mer info & bokning. www.yogamana.se

Kontakt: info@yogamana.se

Dela detta evenemang

bottom of page