top of page

mån 01 aug.

|

Idöborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Tre dagar i världens vackraste skärgård i augusti

Att återhämta sig är temat för dessa tre dagar. Med hjälp av yoga, meditation, vacker natur, kajakpaddling, bastubad och kroppens egen längtan till balans, vila och ny energi ger dessa dagar en möjlighet till det du behöver!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Tre dagar i världens vackraste skärgård i augusti
Tre dagar i världens vackraste skärgård i augusti

Tid och plats

01 aug. 2022 10:00 – 03 aug. 2022 16:00

Idöborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Återigen kommer fåglarna kvittra och havet glittra!

Vi anländer den lilla vackra ön Idöborg måndag förmiddag och återvänder till fastlandet sent på onsdag eftermiddag. Båt går från Stavsnäs på Värmdö dit det går bussar från Slussen. Färden över tar en halvtimme. Boende finns i enkelrum, dubbelrum och tält. Maten är vegetarisk. 

Kundaliniyoga och Mediyoga/Medicinsk yoga är de yogaformer vi kommer använda. En yoga där alla kan delta utifrån sina egna förutsättningar. Du kan vara nybörjare såväl som erfaren yogautövare. Har du tidigare gjort Mediyoga-Medicinsk yoga så är detta en yogaform som ligger nära och vise versa. Ledarna är erfarna med mer än 10 års erfarenhet av yogaundervisning och för 14:e året i rad anordnas denna populära skärgårdsretreat!

Måndagen inleds med ett längre yogapass före lunch och senare på kvällen ytterligare ett pass och i den andan fortsätter det i en blandning av yoga, meditation, bastubad och kajaktur. 

Kajakpaddlingen är en tur ut i den underbara lilla övärlden precis utanför Idöborg som ligger i den yttre mellanskärgården. Med närheten till ytterskärgården ger det en mycket vacker paddling. Många har under årens lopp aldrig tidigare paddlat och upplevt att det både varit tryggt och en helt underbar upplevelse! 

Bastun är vedeldad och ligger precis vid vattnet. 

Varje kväll kommer det också finnas möjlighet att vara med på Gongmeditation vilket är kraftfullt helande och stärkande! Och vill man inte vara med på något av allt som erbjuds så är det bara att ta för sig av att ”bara vara” i naturen eller umgås och dricka te i den fantastiska Kreugerska sekelskiftesvillan. 

För mer information maila eller ring. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga, var och en deltar utifrån sina egna förutsättningar. 

Åsa Gustavsson är Yoga och Meditationslärare i Kundaliniyoga. Medicinsk Yogaterapeut. Andningpedagog och driver sedan 2008 yogacentret Yoga Nu i Nacka, Stockholm. I år blir 15e året i rad hon arrangerar yogaretreat på Idöborg och för tredje året två olika datum:

17-19 juni

1-3 augusti

Enkelrum: 7 140 kr

Del i dubbelrum: 6 840 kr

Eget tält: 5 640 kr

Priserna inkluderar allt utom båttur fram och tillbaka till Idöborg vilket brukar kosta 130 kr enkel resa.

Mer info & bokning. www.yoganu.nu

Kontakt: 070-830 16 16 

Kontakt: asa@yoganu.nu

Varmt välkomna!

Dela detta evenemang

bottom of page