top of page

fre 17 sep.

|

Idöborg

Uppvaknande och Healing

Välkommen till en djupt transformerande retreat! Du kommer att göra dig fri från gammalt bagage som förhindrar dig att leva i flow och glädje. Du får uppleva kraftfulla meditationer och magiska ceremonier och få djup healing och unika uppgraderingar. Allt detta i en varm och kärleksfull atmosfär!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Uppvaknande och Healing
Uppvaknande och Healing

Tid och plats

17 sep. 2021 15:00 – 19 sep. 2021 15:00

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Vi är nu mitt i skiftet, uppvaknandet här på Jorden. Denna transformation har många sett komma och beskrivit sen århundraden tillbaka, från Mayakalendern och Hopiindianerna till profeter och astrologer, och nu är tiden här!

Vi som lever nu har medvetet valt att vara en del av skiftet, att bidra till uppvaknandet och healingen genom att förankra ljus, visdom och kärlek.

För att kunna göra det måste vi själva först hålla detta i vår egen kropp och genom alla delar av oss själva. Under retreaten kommer du att göra dig fri från gammalt bagage som sitter i vägen och som förhindrar dig att leva i flow, synkronicitet och glädje. Du kommer att släppa mönster, programmeringar, projiceringar etc. som håller dig kvar i gamla begränsningar. Detta gäller både upplevelser från detta liv och tidigare liv, både själsligt och genetiskt.

Andlighet i denna tid handlar inte om att fly undan det fysiska, utan om att fullt ut förankra vår själ i vårt mänskliga liv, att utrycka och uppleva själens ljus och förmågor genom vår kropp, i vår vardag. Därför behöver också våra kroppar uppgraderingar och mycket healing för att gå igenom processen, med bibehållen balans och hälsa.

I denna transformation har elementen, eld, vatten, luft och jord, en viktig roll och därför kommer arbetet med dessa att vara ett centralt fokus under retreaten. Genom att jobba med elementen kommer du att få hjälp att släppa kroppens begränsningar, kroppsminnen som håller gamla trauman, skador och minnen. Som diplomerade kraniosakralterapeuter ligger detta arbete oss varmt om hjärtat.

Under hela helgen kommer Moder Jord och de multidimensionella förfäderna att ge budskap, healing och uppgraderingar till var och en. De gör denna resa tillsammans med oss och när vi samstämmer oss med den större underliggande planen och tar del av de energier och den information som hålls för helheten, kan vi också hitta vår unika roll i denna plan. Det är när vi aktiverar denna roll, direkt relaterad till vårt inre sanna jag, som vi på djupet upplever glädje, synkronicitet och meningsfullhet i livet!

Kom och delta i denna djupt transformerande retreat i underbart vacker skärgårdsmiljö! Du får uppleva kraftfulla meditationer och magiska ceremonier. Du kommer att få djup healing och unika nedladdningar och uppgraderingar. Allt detta i en varm och kärleksfull atmosfär, där vi kan mötas med öppet hjärta och knyta nya vänskapsband!

Varmt välkommen att boka din plats!

Klientberättelser från tidigare retreats:

En stark utvecklande själslig resa. Djup transformation på många plan. Ingrid och Madeleine har lett oss med varlig och säker hand. - Anki

Mycket givande och djupt jobb genom meditationer och ceremonier. Fantastisk vägledning och djupt läkande. Vi har fått bra verktyg och nycklar för att kunna jobba vidare. Magiskt. - Gunilla

Jättebra kurs. Innehållsrik. Härliga meditationer, långa och korta. Tack för att jag fick ta del av det. - Pia

Jag är jättenöjd och har utvecklats på många plan, samtidigt som jag har fått djup healing under hela kursen. Jag känner mig som en ny människa. - Erik

Ingrid Kronholm har arbetat med klienter, individuellt och i grupp, under 20 års tid och har haft förmånen att genom detta få jobba med tusentals personer, både i Sverige och utomlands. Hon är utbildad i the Spiritual School of Ascension, är Advanced Soul Realignment® Practitioner och dipl. kraniosakral terapeut samt tidigare även Auraförmedlare. True Essence Activation är kärnan av hennes arbete, syntetiserat till en djupt transformerande session.

Ingrids drivkraft är att hjälpa andra att bli närvarande i sig själva och leva utifrån hjärtat och därigenom få tillgång till sitt sanna jag och flow i livet!

www.healyoursoul.se

Madeleine Glanzmann är utbildad lärare och har under 25 år drivit eget företag som språkkonsult, åt större och mindre företag. Parallellt med detta har hon sedan slutet av 90-talet utbildat sig inom energiarbete och healing och har bl.a. arbetat som dipl. kraniosakral terapeut, Mikunea terapeut, Reiki Master och Auraförmedlare. Hon har idag släppt språkföretaget och arbetar enbart som healer. Hon håller kurser och tar emot klienter i Sverige, Tyskland och Schweiz.

Madeleine inspireras och drivs av att få människor att se sin potential, inre kraft och sin egen självläkningsförmåga.

www.madeleineglanzmann.com

Kurskostnad: 4 900 kr

Enkelrum: 3 990 kr

Del i dubbelrum: 3 590 kr

Mer info & bokning: glanzmannmadeleine@gmail.com

Dela detta evenemang

bottom of page