top of page

fre 19 nov.

|

Idöborg

Winter Glow med Gong & ManaYoga®

19-21 november välkomnas du till ett djupgående, transformerande och avkopplande yogaretreat på vackra ön Idöborg i Stockholms ytterskärgård. Under hela 3 dagar stärker vi oss själva från grunden med ManaYoga®

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Winter Glow med Gong & ManaYoga®
Winter Glow med Gong & ManaYoga®

Tid och plats

19 nov. 2021 10:30 – 21 nov. 2021 15:30

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Temat denna gång är “Winter Glow med ManaYoga® & Gong” och vi gör lugna medicinska yogapass bestående av andningsträning,  avslappning, mjuka rörelser och meditation. Yogan vi gör dessa dagar är  noga utvald för att på ett djupare plan förlösa djupt liggande  blockeringar i ditt energisystem och få oss att stråla inifrån och ut.  Vi utövar och lära oss yogiska verktyg och meditationer som forskningen  visar ger tydliga och mätbara effekter på cellnivå.

Under retreatet kommer vi också att lyssna till  föredrag med gongmästare Mattias Sundman om ljudets läkande kraft.  Mattias är ingenjören som till slut valde att ägna sig helhjärtat åt att  sprida, lugn och välmående till människor genom att spela  och  informera om gongen och dess välgörande effekter på cellnivå. Du kommer  även att få uppleva djupavslappning till gongen vid två tillfällen. Alla  kan delta och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga.

Under dessa tre dagar finns gott om tillfälle för  egen tid, vila, promenader och återhämtning. Under retreatet kan du bada  i  havet efter att ha värmt dig i den nybyggda stora bastun med  magnifik utsikt. Under dessa dagar kommer vi även att ha fullständig  tystnad under ett antal timmar för att fördjupa närvaron i oss själva.  Vi serveras högklassig hemlagad vegetarisk mat (fri från mjölk, gluten  och socker).

Med oss på retreatet finns uppskattade massören Josefin Gustavsson  som ger massagebehandlingar i världsklass. Massage bokas och betalas på  plats.

YogaManas yogaretreats på Idöborg har fått extremt höga betyg i utvärderingar, varit omskrivna i media & ges nu för 28:e gången på Idöborg.

Madeleine Wilhelmsson är medicinsk yogaterapeut och  leder detta retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i yoga, visar ofta  yogaövningar i flera av våra största dagstidningar och föreläser ofta  om yoga och meditation samt stresshantering inom vård, skola & på  företag. Hon är från början utbildad civiling, har egen erfarenhet av  att läka från utbrändhet, whiplash och sköldkörtelbesvär med hjälp av  yoga och utbildar idag även självläkningsterapeuter. Hon är grundare  till 2 yogastudios (www.yogamana.se) på Östermalm i Stockholm.

Varmt välkommen till dagar som bygger kraft inför hösten!

Enkelrum: 8 000 kr

Del i dubbelrum: 6 550 kr

Mer info & bokning: www.yogamana.se

Kontakt: info@yogamana.se

Dela detta evenemang

bottom of page