top of page

fre 27 sep.

|

Idöborg

Yoga - Balansen mellan rörlighet och styrka

Yogaretreat med värdefull egentid, mitt i storslagen skärgårdsnatur där sommaren och höstens skiftningar avlöser varandra.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yoga - Balansen mellan rörlighet och styrka
Yoga - Balansen mellan rörlighet och styrka

Tid och plats

27 sep. 2019 15:00 – 29 sep. 2019 15:00

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Fyll på med yoga, bastubad, god sömn och fantastisk, näringsrik vegetarisk mat omgiven av naturen, havet och horisonten.

Yogan under helgen kommer fokusera på vår egen unika balans mellan rörlighet och styrka som vi kallar stabilitet. Undervisning som bygger på många års erfarenhet, praktik och studier.

Vi kommer att erbjuda varierande klasser som är valbara efter vana och erfarenhet. Våra metoder är Ashtanga yoga (mysore style), dynamisk Hatha yoga och Yin yoga. Vårt tema under helgen är center & stabilitet. Hur vi i den fysiska yogan kan lära oss använda och hitta en balanserad aktivering som gör oss stabilare och centrerade. Vi går igenom både teoretiskt och fysiskt om kompression/ rörelseförmåga och om hur vi kan använda den djupt liggande muskulaturen i framför allt bäckenbotten, bål och rygg.

Som ett komplement till den fysiska yogan eller annan träning är Yinyoga, som är en lugn och meditativ yoga. Utförs liggande eller sittande under flera minuter för att komma åt och påverka den djupliggande bindväven kring våra leder. Stillheten kan göra oss mer närvarande i vår kropp och vårt medvetande.

Hilda och Petrouchka har varit kollegor de senaste 6 åren och tillsammans har de 40 års erfarenhet av yoga.

Hilda har yogat regelbundet sedan 20 år, undervisat i 15 år och är auktoriserad av KPJAYI. Hon har undervisat på Yogashalastockholm, Yogayama, Atmayoti och Sturebadet. Hon driver numera studion yogaochinrebalans.

Petrouchka har yogat regelbundet i 20 år och undervisar i hatha yoga och yinyoga sedan 6 år. Hon har en hathayoga utbildning i grunden och en vidareutbildning i yinyoga för Sofie Ringsten. Petrouchka undervisar på yogaochinrebalans och på företag.

Enkelrum: 4 900 kr

Del i dubbelrum: 3 900 kr

Kontakt: info@yogaochinrebalans.se

Dela detta evenemang

bottom of page