top of page

fre 18 sep.

|

Idöborg

Yoga - Balansen mellan rörlighet och styrka

En retreat med värdefull egentid, mitt i storslagen skärgårdsnatur där sommaren och höstens skiftningar avlöser varandra.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yoga - Balansen mellan rörlighet och styrka
Yoga - Balansen mellan rörlighet och styrka

Tid och plats

18 sep. 2020 14:00 – 20 sep. 2020 15:00

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Fyll på med yoga, bastubad, god sömn och fantastisk, vegetarisk mat omgiven av naturen, havet och horisonten. 

Yogan under helgen kommer fokusera på vår egen unika balans mellan rörlighet och styrka som vi kallar stabilitet. Undervisning som bygger på många års erfarenhet, praktik och studier. Denna kurshelg passar såväl erfarna som mindre erfarna och för nybörjare. 

Vi kommer att erbjuda varierande klasser som är valbara efter vana och erfarenhet. Vi har två yogarum och vi delar upp oss beroende på erfarenhet. Våra metoder är Dynamisk Hatha yoga och Yin yoga.  

  

Vårt tema under helgen är center & stabilitet. Hur vi i den fysiska yogan kan lära oss använda och hitta en balanserad aktivering som gör oss stabilare och centrerade. Vi går igenom både teoretiskt och fysiskt om kompression/ rörelseförmåga och om hur vi kan använda den djupt liggande muskulaturen i framför allt bäckenbotten, bål och rygg.

Som ett komplement till den fysiska yogan eller annan träning är Yinyoga. Det är en lugn och meditativ yoga. Utförs liggande eller sittande under flera minuter för att komma åt och påverka den djupliggande bindväven kring våra leder. Stillheten kan göra oss mer närvarande i vår kropp och vårt medvetande.

Hilda och Petrouchka har varit kollegor de senaste 7 åren och tillsammans har de 40 års erfarenhet av yoga. 

Hilda har yogat regelbundet sedan 21 år, undervisat i 16 år och är auktoriserad av KPJAYI. Hon har undervisat på Yogashalastockholm, Yogayama, Atmayoti och Sturebadet. Hon driver numera studion yogaochinrebalans. 

Petrouchka har yogat regelbundet i 21 år och undervisar i hatha yoga och yinyoga sedan 7 år. Hon har en hathayoga utbildning i grunden och en vidareutbildning i yinyoga för Sofie Ringsten. Petrouchka undervisar på yogaochinrebalans och på företag.

Enkelrum: 5 100 kr

Del i dubbelrum: 4 100 kr

Kontakt: info@yogaochinrebalans.se

Dela detta evenemang

bottom of page