top of page

ons 24 okt.

|

Idöborg

Yoga, massage & meditation

När det blir hög tid att kasta av sig vinterkappan, låter vi sinnena luftas och väckas till liv i takt med att naturen vaknar upp från vinteridet. Möt våren och dig själv i ett härligt uppvaknande ute i skärgården. Yogahelgen bjuder på energigivande och återhämtande yoga, meditation och massage. Utr

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yoga, massage & meditation
Yoga, massage & meditation

Tid och plats

24 okt. 2018 19:13 – 19:53

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Vi yogar och mediterar, praktiserar både stillhet och rörelse med yogastilar som passar alla, även den ovana yogautövaren. Vi äter näringsrik, hemlagad och vegetarisk kost. Det finns kajaker och vedeldad bastu för den som vill paddla eller bada. Vill du unna dig något extra så toppar du din retreatupplevelse med en skön kroppsbehandling. Vi vistas mitt i den storslagna naturen längst ut i Stockholms yttersta skärgård, på den alldeles egna ön Idöborg.

Det sköna landskapet är som bäddat för att koppla av från måsten och krav. Miljön är oemotståndlig och vi ser framemot att få välkomna dig ombord på en inre resa i den yttre skärgården. På fredag em. åker du ut med Vaxholmsfärjan till Idöborg, en 30-min båtfärd från Stavsnäs brygga, Värmdö. På söndag em återvänder du tillbaka till Stavsnäs. Det finns en tidigare och en senare färja som du kan välja mellan beroende på om du vill maxa din tid ute i skärgården.

Kom och andas in vårens harmoni med oss och fyll på med näring för alla dina sinnen och din själ!

Om oss: Vi brinner för kroppsterapi, yoga, mänsklig utveckling och personligt växande. Gemensamt har vi intresset för den holistiska psykologin och läran om psykosyntes som genomsyrar vårt grundläggande förhållningssätt i att omfamna och integrera kropp, själ, tankar och känslor. Unn Bronner är verksam som samtals- & kroppsterapeut, och Jenni Enigk som yogalärare samt coach. Temat för detta retreat blir att rå om sig själv, lyssna på sin inre röst, prova på olika stressförebyggande och återhämtande tekniker inom yoga, avspänning och meditation. Vi vill hjälpa till att forma hållbara hälsorutiner för såväl mental, emotionell som fysisk välbefinnande och vila. Unna dig denna avstressande helg med skön vårkänsla, och med yoga & meditation mitt i det vackra skärgårdslandskapet. Hör av dig till oss om du är intresserad att hänga med på denna oförglömliga och magiska vårhelg i idyllisk miljö med 100% fokus på ditt välmående!

Dela detta evenemang

bottom of page