top of page

fre 01 nov.

|

Idöborg

Yoga och holotropisk andning med Christananda

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yoga och holotropisk andning med Christananda
Yoga och holotropisk andning med Christananda

Tid och plats

01 nov. 2019 15:00 – 03 nov. 2019 15:00

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Med lång erfarenhet som terapeut och yogalärare guidar Christananda deltagare igenom djupare liggande blockeringar, känslomässigt mentalt  i  minnen, energimässigt och fysiskt som blockeringar. Vi som utför yoga  av någon form dagligen eller regelbundet vet att ofta lurar vi oss  själva in i comfortzone och undviker de kanske mest grundläggande  lösningar för vårt helande som psykologiska-själsliga, fysiska och  energetiska individer. Vi undanhåller oss själva vår högsta potential. 

Med lätthet i den holotropiska andningen leder vi oss själva bortom en viss självkontroll. Vi tillåter oss själva att släppa viss vardaglig mental,  fysisk kontroll för att lämna plats till djupare inre läkning. Det tycks som vi själva är våra största hinder för optimal självläkning och ökad  självkännedom. Med holotropisk andning ger vi plats till mer än vi  tidigare gjort. 

Vi följer upp med yoga, andra andningsövningar, kundaliniyoga, hathayoga, och satsang (samtal i grupp som skingrar osanningar). 

Christananda  Sydow kommer ursprungligen från Tyskland och har sedan 70-talet varit  aktivt hängiven inom yoga och österländsk läkekonst. Christananda har  sina yoga rötter djupt i den klassiska yogan i Indien och har anpassat  yogan till väst, för att passa västmänniskor med sin speciella bakrund  och kultur. Christananda står stadigt i den vanliga västerländska  vardagen och jobbar hängivet med konsultationer och yogakurser. Han  värdesätter livskvalite både i det inre spirituella såväl som i det  yttre materiella. Med djup förståelse,  lätthet och mycket humor och  glädje möter han varje individs specifika behov, där han guidar såväl  till ökad självkännedom som i inre helande.  

Pris: 5 000 kr

Kontakt: stefan@sankara.se 

Dela detta evenemang

bottom of page