top of page

fre 16 juni

|

Idöborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Yogahelg med Åsa Gustavsson

För sjuttonde året i rad välkomnar vi tillbaka Åsa Gustavsson för en yogahelg med meditation, kajakpaddling & bastu.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yogahelg med Åsa Gustavsson
Yogahelg med Åsa Gustavsson

Tid och plats

16 juni 2023 09:30 – 18 juni 2023 15:00

Idöborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Att återhämta sig är temat för dessa tre dagar. 

Med hjälp av yoga, meditation, vacker skärgårdsnatur, kajakpaddling, bastubad och god vegetarisk mat ger dessa dagar en möjlighet till det du behöver!

Du bestämmer själv om det är nåt du inte vill vara med på och kanske hellre sitter på en klippa och filosoferar för dig själv eller umgås i sekelskiftesvillans glasveranda.

Vi anländer den lilla vackra ön Idöborg fredag förmiddag och återvänder till fastlandet sent på söndag eftermiddag. Båt går från Stavsnäs på Värmdö dit det går bussar från Slussen. Färden över tar en halvtimme. Boende finns i enkelrum och dubbelrum. Maten är vegetarisk.

Kundaliniyoga och Mediyoga/Medicinsk yoga är de yogaformer vi kommer använda. En yoga där alla kan delta utifrån sina egna förutsättningar. Du kan vara nybörjare såväl som erfaren yogautövare. Har du tidigare gjort Mediyoga-Medicinsk yoga så är detta en yogaform som ligger nära.Och vise versa. Ledarna är erfarna med mer än 10 års erfarenhet av yogaundervisning och för 14:e året i rad anordnas denna populära skärgårdsretreat!

Första dagen inleds med ett längre yogapass före lunch och senare på kvällen ytterligare ett  pass och i den andan fortsätter det i en blandning av yoga, meditation, bastubad och kajaktur. Är det något du inte vill vara med på så är det inget problem.

Kajakpaddlingen är en tur ut i den underbara lilla övärlden precis utanför Idöborg som ligger i den yttre mellanskärgården. Med närheten till ytterskärgården ger det en mycket vacker paddling. Många har under årens lopp aldrig tidigare paddlat och upplevt att det både varit tryggt och en helt underbar upplevelse! Turen går ut till den lilla övärlden precis utanför Idöborg och vill man inte paddla hoppar man över det.

Bastun är vedeldad och ligger precis vid vattnet.

Varje kväll kommer det också finnas möjlighet att vara med på Gongmeditation vilket är kraftfullt helande och stärkande! Och vill man inte vara med på något av allt som erbjuds så är det bara att ta för sig av att ”bara vara” i naturen eller umgås och dricka te i den fantastiska Kreugerska sekelskiftes villan.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga, var och en deltar utifrån sina egna förutsättningar.

Åsa Gustavsson är yoga- och meditationslärare i Kundaliniyoga, medicinsk yogaterapeut och andningspedagog. Hon driver sedan 2008 yogacentret Yoga Nu i Nacka och i år blir sjuttonde året hon arrangerar yogaretreat på Idöborg.

Pris och info:

Del i dubbelrum: 7 340 kr

Enkelrum: 7 640 kr

Bokning: asa@yoganu.nu / 070-830 16 16

Dela detta evenemang

bottom of page