Gör en inre resa i
yttre skärgården

 

Bara en timme från centrala Stockholm ligger Idöborg, en privatägd ö med en färgstark historia och den storslagna natur som är unik för Stockholms yttersta skärgård. Här erbjuds alla verktyg som kan tänkas behövas för ett lyckat retreat, från den goda vegetariska maten lagad från grunden till meditationssalen Dojon med storslagen havsutsikt och den vedeldade bastun på ön sydligaste klippor. Ni får ett varmt och personligt bemötande och vi vågar lova att när ni åker hem så mår ni bättre i både kropp och själv.

Du som är intresserad av att vara med som deltagare på en retreat hittar information om aktuella kurser och retreater på Idöborg i vårt Kalendarium.

Välkomna!

Vår största och populäraste lokal är Dojon, byggd helt i trä och glas och belägen vid stranden på öns östra sida med en storslagen utsikt över vattnet. Lokalen är utrustad med bland annat yogamattor, yogablocks, meditationskuddar, filtar, ljudanläggning och här får upp till 30 personer plats att yoga samtidigt. Under den kallare delen av året är det mysigt att tända den vedeldade kaminen och på sommaren kan ni öppna skjutdörrarna i glas och flytta ut på den stora verandan utanför.

Vill ni dela upp gruppen i två, hålla en presentation eller kunna erbjuda massage till deltagarna är lokalen i Villa Solnedgången väl lämpad. Här finns konferensutrustning och lokalen kan möbleras med både bord och stolar och vi har två massagebänkar ni kan hyra inklusive handdukar.

På Idöborg tycker vi om rena och enkla smaker och våra duktiga kockar hjälper till att fullända vistelsen på Idöborg med vällagad, varierad och väldigt väldigt god mat.

Kockarna har stor erfarenhet av vegetarisk och vegansk matlagning och tar tillsammans med er som arrangör fram en meny som passar ert upplägg.

Måltiderna avnjuts i Vita Villans hemtrevliga matsal eller när vädret tillåter på den stora verandan med utsikt över havet och den lummiga trädgården. På den generöst tilltagna frukostbuffén kan ni hitta nygräddat bröd och Idöborgs hälsogröt.

Till fikat bjuds ni på allt från Raw-bollar till smoothies och ibland frukt eller bär från ön.

Inkvarteringen sker i mysigt inredda enkel- och dubbelrum och varje rum delar dusch & toalett  med 1-2 andra rum. Vi tar aldrig emot mer än en grupp i taget så ni har alla lokaler helt för er själva.

Riktigt stora grupper kan även nyttja våra fina små stugor utrustade med egna kök och badrum.

För att fylla tiden mellan Yoga-passen kan ni bland annat paddla kajak, bada vedeldad bastu, promenera, göra olika utomhusaktiviteter, åka på utflykt till Bullerö eller Nämdö eller helt enkelt bara vara. Oavsett lär ni åka från oss med mer energi än när ni kom.

Prislista Kurs & Retreat 2022
 

Paket med helpension enkelrum: 1 995 kr*

Paket med helpension del i dubbelrum: 1 795 kr*

Paketet inkluderar vegetarisk helpension, tillgång till både Dojon och konferensrummet, ett tillfälle i bastun, hyra av kajaker samt avresestädning och hyra av handdukar & lakan.

Prisexempel fredag-söndag med helpension:

Enkelrum: 3 990 kr/person ink moms

Dubbelrum: 3 590 kr/person ink moms

*20% rabatt för bokningar mån-tors sep-maj

 

Med egen kock enkelrum: 1 295 kr*

Med egen kock del i dubbelrum: 1 095 kr*

Hyr ni med egen kock ingår hyra av restaurangkök, tillgång till både Dojon och konferensrummet, ett tillfälle i bastun, hyra av kajaker samt avresestädning och hyra av handdukar & lakan.

Prisexempel mån-tors (20% rabatt) egen kock:

Enkelrum: 3 108 kr/person ink moms

Dubbelrum: 2 628 kr/person ink moms

KONTAKTA OSS

Tack! Meddelande skickat.

Lediga helger höst-22 & vår-23

28-30 oktober

4-6 november

11-13 november

18-20 november

25-27 november

2-4 december

9-11 december

16-18 december

30 dec - 1 jan

3-5 mars

10-12 mars

17-19 mars

24-26 mars

31 mars - 2 april

7-9 april

14-16 april

21-23 april

28-30 april

Kontakta oss för tillgänglighet januari/februari