top of page

Gör en inre resa i
yttre skärgården

Fästpunkt 1

Bara en timme från centrala Stockholm ligger Idöborg, en privatägd ö med en färgstark historia och den storslagna natur som är unik för Stockholms yttersta skärgård. Här erbjuds alla verktyg som kan tänkas behövas för ett lyckat retreat, från den goda vegetariska maten lagad från grunden till meditationssalen Dojon med storslagen havsutsikt och den vedeldade bastun på ön sydligaste klippor. Ni får ett varmt och personligt bemötande och vi vågar lova att när ni åker hem så mår ni bättre i både kropp och själv.

Du som är intresserad av att vara med som deltagare på en retreat hittar information om aktuella kurser och retreater på Idöborg i vårt Kalendarium.

Välkomna!

Vår största och populäraste lokal är Dojon, byggd helt i trä och glas och belägen vid stranden på öns östra sida med en storslagen utsikt över vattnet. Lokalen är utrustad med bland annat yogamattor, yogablocks, meditationskuddar, filtar, ljudanläggning och här får upp till 30 personer plats att yoga samtidigt. Under den kallare delen av året är det mysigt att tända den vedeldade kaminen och på sommaren kan ni öppna skjutdörrarna i glas och flytta ut på den stora verandan utanför.

Vill ni dela upp gruppen i två, hålla en presentation eller kunna erbjuda massage till deltagarna är lokalen i Villa Solnedgången väl lämpad. Här finns konferensutrustning och lokalen kan möbleras med både bord och stolar och vi har två massagebänkar ni kan hyra inklusive handdukar.

På Idöborg tycker vi om rena och enkla smaker och våra duktiga kockar hjälper till att fullända vistelsen på Idöborg med vällagad, varierad och väldigt väldigt god mat.

Kockarna har stor erfarenhet av vegetarisk och vegansk matlagning och tar tillsammans med er som arrangör fram en meny som passar ert upplägg.

Måltiderna avnjuts i Vita Villans hemtrevliga matsal eller när vädret tillåter på den stora verandan med utsikt över havet och den lummiga trädgården. På den generöst tilltagna frukostbuffén kan ni hitta nygräddat bröd och Idöborgs hälsogröt.

Till fikat bjuds ni på allt från Raw-bollar till smoothies och ibland frukt eller bär från ön.

Inkvarteringen sker i mysigt inredda enkel- och dubbelrum och varje rum delar dusch & toalett  med 1-2 andra rum. Vi tar aldrig emot mer än en grupp i taget så ni har alla lokaler helt för er själva.

Riktigt stora grupper kan även nyttja våra fina små stugor utrustade med egna kök och badrum.

För att fylla tiden mellan Yoga-passen kan ni bland annat paddla kajak, bada vedeldad bastu, promenera, göra olika utomhusaktiviteter, åka på utflykt till Bullerö eller Nämdö eller helt enkelt bara vara. Oavsett lär ni åka från oss med mer energi än när ni kom.

Priser 2023, helpension
 

Paket med helpension enkelrum: 2 195 kr*

Paket med helpension del i dubbelrum: 1 995 kr*

Paketet inkluderar vegetarisk helpension, lokal, ett tillfälle i bastun, bäddade lakan och handdukar samt avresestädning.

Prisexempel fredag-söndag med helpension:

Enkelrum: 4 390 kr/person ink moms

Dubbelrum: 3 990 kr/person ink moms

*20% rabatt för bokningar mån-tors okt-apr

Priser 2023, egen kock

Med egen kock enkelrum: 1 395 kr*

Med egen kock del i dubbelrum: 1 195 kr*

Priset inkluderar hyra av restaurangkök, tillgång till Dojon, ett tillfälle i bastun, bäddade lakan och handdukar samt avresestädning.

Prisexempel onsdag-fredag med egen kock:

Enkelrum: 2 232 kr/person ink moms

Dubbelrum: 1 912 kr/person ink moms

*20% rabatt för bokningar mån-tors okt-apr

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Tack! Meddelande skickat.

Lediga helger 2024

16-18 Februari​

23-25 Februari

1-3 Mars

8-10 Mars

15-17 Mars

22-24 Mars

29-31 Mars

5-7 April

1-3 November

8-10 November

22-24 November

Fråga oss om lediga vardagar under sommaren

bottom of page