top of page
Foto 2020-06-23 07 49 48 (1).png

Ö-konferenser i havsbandet

Fästpunkt 1

Vy från konferens-lokal Dojon

Varmt välkomna till Idöborg - en egen liten ö endast en dryg timme från centrala Stockholm. På Idöborg finner ni den natur som är unik för Stockholms yttre skärgård och vi ger er alla de verktyg som kan behövas för en lyckad konferens.

Ni reser hit med Waxholmsbåt eller taxibåt och efter färden över vattnet kan ni lägga fullt fokus på mötet, garanterat fritt från störningsmoment - Vi tar aldrig emot mer än en grupp åt gången* och vågar därför lova er avskildhet och exklusivitet.

 

Efter en lång dags konfererande kan det vara skönt att varva ner i den vedeldade bastun med panoramautsikt innan ni välkomnas in i matsalen inhyst i en gammal timmerbyggnad på öns södra spets - där vår kock bjuder er på en efter säsongen komponerad meny med inspiration från skärgården och det svenska köket.

*Vid debitering minimum 13 personer.

_I2A2833.jpg

Lokaler:

 

Konferera i Villa Solnedgången med havsutsikt mot solnedgången i väst eller i lokalen Dojon med morgonsol och storslagen utsikt mot havet i öst.

Logi:

Inkvarteringen sker i mysigt inredda enkel- och dubbelrum och varje rum delar badrum med kollegorna i två-tre andra rum. Ingår gör också en lyxig Idöborgs-badrock att behålla som med fördel bärs på vägen mellan rummet och den nybyggda bastun med panoramautsikt mot vattnet.

 

Större grupper kan även nyttja våra fina små stugor utrustade med egna kök och badrum.

Dubbelrum_i_Ängsvillan_2.jpg

Priser:

 

Dagkonferens, minimidebitering 20 000 kr

Per person 895 kr, inklusive för- och eftermiddagsfika, konferenslunch, vedeldad bastu samt kajaker, yoga eller teambuilding.  Lägg till 395/495 kr för två/tre-rättersmiddag.

Övernattningskonferens, minimidebitering 39 000 kr

Del i dubbelrum: 2 695 kr

Enkelrum: 2 995 kr

Priset inkluderar helpension med för- & eftermiddagsfika, frukost, konferenslunch, fyrarättersmiddag, konferenslokal, vedeldad bastu, kajaker, yoga eller teambuilding samt Idöborgsbadrock.

Matsal Vita Villan.JPG

KONTAKTA OSS

Tack! Meddelande skickat.

Konferenslokal Villa Solnedgången

bottom of page