top of page
Foto 2020-06-23 07 49 48 (1).png

Ö-konferenser i havsbandet

Fästpunkt 1

Varmt välkomna till Idöborg - en egen liten ö endast en dryg timme från centrala Stockholm. På Idöborg finner ni den natur som är unik för Stockholms yttre skärgård och vi ger er alla de verktyg som kan behövas för en lyckad konferens.  

Ni tar er enkelt hit med Waxholmsbåt, taxibåt, eller om ni är äventyrssugna - RIB-båt genom vår samarbetspartner Öppet Hav. 

IMG_3403.JPG
329319812_6024449647600960_8448258702743985720_n.jpg
DSC_0360.jpg

Väl på plats har vi dukat upp kaffe och nybakta frallor så att ni med ny energi kan ta er an schemat för dagen som vi hjälpt er skräddarsy inför er vistelse.

 

Ni har tillgång till möteslokal med havsutsikt, utrustad och möblerad efter önskemål och i konferenspaketet ingår en aktivitet såsom Yoga, Mindfulness, matlagning, kajakpaddling eller teambuilding - till exempel tävling i att göra upp eld.

IMG_8525.jpeg
_I2A4032.jpg
_I2A2833.jpg

Efter en dag av möten och aktiviteter får ni chans att varva ned i den vedeldade bastun med panoramautsikt där vi gärna har dukat upp chark- & ostbricka och välkyld dryck. 

 

Dagen avslutas med middag på trädäcket eller i matsalen inhyst i en gammal timmerbyggnad på öns södra spets - där vår kock bjuder er på en efter säsongen komponerad meny kombinerad med utsökta viner.

Efter en lång och välsmakande middag väntar en god natts sömn i de små stugorna med egna badrum & kök eller i enkel- eller dubbelrum i de större villorna.

 

Känner man att det inte är läggdags riktigt än, finns möjlighet att förflytta sig upp till salongen i Vita Villan där det är tillåtet med egen dryck.

Följande dag väntar en härlig frukostbuffé följt av hemfärd eller mer möten, aktiviteter och lunch om så önskas. 

Varmt välkomna!

Dubbelrum_i_Ängsvillan_2.jpg

Pris per dygn:

Per person i enkelrum: 3 495 kr

Per person i dubbelrum: 3 195 kr

Priset inkluderar helpension med för- & eftermiddagsfika, frukost, konferenslunch, fyrarätters middag, konferenslokal, vedeldad bastu, aktivitet samt lyxig Idöborgsbadrock behålla.

Önskar ni extra avskildhet och exklusivitet finns möjligheten att abonnera hela ön. Fråga oss så hjälper vi er att skräddarsy arrangemanget utefter era önskemål.


BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Ankomsttid
Avresetid

Tack! Vi återkommer inom kort!

Dreamlake_standing_final_200_pos_3.png

Jättebra uppstyrt och tack till er servicepersonal ute supertrevliga och vilket fint ställe!

Elin Norlin

Dreamlake_standing_final_200_pos_3.png

Vi var jättenöjda! Det blev en superhärlig vistelse och konferens hos er!

Ulrica Thuresson

Dreamlake_standing_final_200_pos_3.png

Stort tack för att vi fick komma till er, och för att ni var så flexibla när jag kom med ändringar i sista stund. Fantastiskt ställe ni har!

Sara Österman

bottom of page